CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Danske Reelight  har haft stor succes med deres blinkende batterifri induktionslygter.  Induktionslys har nogle åbenlyse fordele.  Du har altid lys på lygten og det...

Danske Reelight  har haft stor succes med deres blinkende batterifri induktionslygter.  Induktionslys har nogle åbenlyse fordele.  Du har altid lys på lygten og det er vedligeholdesfrit.  Med det nye RL720 sæt tager Reelight endnu et skridt fremad og foran konkurrenterne med kraftigt fastlysende kørelys.  Der er tale om et lygtesæt der består af en forlygte med tre lysdioder der tilsammen giver 4 Lux samt en blinkende baglygte med reflekser og indbygget backup så der også er lys på cyklen når den står stille.
Forlygten er komplet med bøjle til montage på forgaflen mens baglygten monteres under bagagebæren.  Reelight har virkelig lagt sig i selen for at forbedre selve induktionsspolen og magnetsystemet. Det er helt nyudviklet for at kunne give den fornødne effekt til fastlys. Selve montagen er også gjort lettere.  Induktionsspolen er nu en fiks lille sag der sættes fast med et par kabelstrips.  Desuden behøves der kun en spole til begge lygter, i kombination med tre  magneter, der har fået en udformning der gør det lettere at montere dem på forskellige hjultyper og størrelser.  (læs børne- og foldecykler)
Umiddelbart virker RL720 som et godt alternativ til de mere omstændige og dyrere dynamosystemer.

Den vejl. udsalgspris bliver kr. 599,99,-

Vi har her på redaktionen modtaget et sæt til test, som i øjeblikket triller rundt i sommernatten, så vore læsere snart kan læse om Reelight RL720 er et godt bud på “lys i mørket”  til den kommende vinter.

Link

 

CYKELPORTALEN