CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Pretty Dirty Pretty Dirty
Ny cykeltøjsbutik som udelukkende henvender sig til kvinder. Pretty Dirty

prettydirty01

Susanne Lund Mikkelsen blev som  aktiv mountainbiker godt træt af både danske og udenlandske cykelbutikkers begrænsede udvalg af cykeltøj til kvinder, så derfor startede hun Pretty Dirty.   Butikken fører et lille men godt udvalg af kvalitetstøj til aktive kvinder, der elsker at cykle i skoven.  Jeg har valgt at fokusere på mtb-tøj til kvinder, da jeg af egen erfaring ved, at MTB0 er en mandsdomineret sport med et ret  begrænset udvalg af tøj til kvinder.

Pretty Dirty forhandler et udvalg af varer fra mærker, som jeg kan stå inde for. Samtidig vil Pretty Dirty også gerne vise et alternativ til den pink og lilla cykeltøjstil med blomstermotiver som mandecykelverdenen tror at de fleste kvinder vil cykle i.  I stedet lægger jeg vægt på at forhandle cykeltøj udført i en slidstærk kvalitet med god pasform skræddersyet til kvinder, og hvor detaljerne er gennemtænkte.

Min ambition er i første omgang at gøre det nemmere for kvinder at finde fedt tøj at cykle i. Derfor hører jeg meget gerne fra dig, hvis du har forslag til produkter eller mærker, som du synes, at jeg skal forhandle. I det hele taget vil jeg gerne have masser af feedback, da shoppen er til for dig.

Link

CYKELPORTALEN