CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Porsche Digital lancerer nyt  cykelmærke Porsche Digital lancerer nyt  cykelmærke
Porsche Digital har hentet hjælp fra tre kendte cykel brands til deres nye Cyklær. Porsche Digital lancerer nyt  cykelmærke

Under navnet Cyklær præsenterede Storck Bicycles og Porsche Digital i samarbejde med Fazua og GreyP en ny kategori indenfor den sportlige elcykel segment.  Det nye cykelmærke blev præsenteret på Eurobike og IAA Mobility i forrrige måned. Læs vores reportage fra de to messer her 

Gennem tiden har der været rigtig mange cykler fra de store bilmærker, men næsten altid rebrandede modeller fra eksisterende cykelbrands. Med Cyklær ser det umiddelbart ud som om at Porsche vil bryde med den tradition, sådan da.  For reelt set er der intet nyt i  Cyklær ud over et meget flot og sportligt design. Cyklær  bygger på kendt teknologi fra de tre samarbejdspartnere Storck Bikes, Fazua og GreyP.

Med Porsche Digital vil det kendte bilmærke skille sig ud med en særskilt digital division der bl.a skal omhandle elcykler.

Storck Bikes har længe været kendt for deres landevejsracere og senest også mountainbikes, gravelbikes og ebikes. Cyklær rammen er et Storck design i kulfiber udstyret med den aftagelige Fazua Ride 50 motor der som bekendt helt kan afmonteres så man i praksis har en helt almindelig elegant let pedaldrevet cykel.

GreyP har vi tidligere stiftet bekendskab med på Eurobike Media Days med deres cykler monteret med GPS og kamara for og bag.  GreyP er et søster brand til en af verdens hurtigste eldrevne sportsvogne Rimac, som Porsche forøvrigt også har ejerskab i med en mindre aktie option.

De nye Cyklær modeller forventes på markedet i starten af det nye år i tre udstyrsvarianter med priser på godt 7.000 Euro.

Link

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN