CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Polar V650 Polar V650
Polar lancerer deres første GPS cykelcomputer med samme funktionaliteter som deres kendte pulsure. Polar V650

Polar-v650-02

Polar er en af pionerne indenfor pulstræning. I 1977 udviklede de det første trådsløse pulsbælte og tilhørende pulsur.  Polar har altid været et meget teknologi- og træningsorienteret firma og har altid arbejdet tæt sammen med sportsfolk og anerkendte nationale- og internationale forskningsinstitutioner i træning og kropsfysiologi, hvor de har høstet stor anerkendelse.

Polars hovedfokus er pulsure til multisport, men de har naturligvis heller ikke kunnet sidde den stadig større udbredelse af  GPS navigation overhørig.  De har ofte været kendt for at gå egne veje senest med deres CS500 cykelcomputer vi tidligere har testet. som ud over et temmelig aparte design også have en smart og anderledes betjening.

Den nye Polar V650 er deres første cykelspecifikke GPS computer. Den har farve- og touchskærm, der kan vise op til 8 datafelter af gangen. Skærmstørrelsen er på 2,8″  altså imellem de eksisterende 2,5 og 3″ typer som findes på markedet.   Til start og stop har V650 en tydelig rød knap på fronten. Computeren har en batteritid  op til 12 timer. Den indbyggede GPS kan vise hastighed, distance, location, tilbage-til-start og rutevisning. En af de nye smarte funktioner er, at computeren kan vise den aktuelle stigningsprocent via VAM. En anden smart funktion i computeren er den trafiksikre LED-lygte, som er indbygget i fronten. Lygten kan tændes i mørke omgivelser, eller sættes til at tænde når mørket sænker sig.

V650_black_topleft

V650 bruger de samme teknologier som Polars pulsure. Til pulsbæltet bruger V650 også en H7 sensor, og computeren er kompatibel med Bluetooth Smart tilbehør, som fx kadence og power meter sensor.
Træningsdata kan uploades til Polar Flow med et USB kabel.

Den nye Polar V650 skulle lande i de danske butikker i løbet af maj måned og priserne ligger mellem 1800 og 2200 kr afhængig af udstyrspakke.

Link

 

CYKELPORTALEN