CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Polar M450 Polar M450
Polar er gået i offensiven med deres nye GPS cykelcomputere. Ny entry model på vej og topmodellen V650 får kortfunktion i form af gratis... Polar M450

Polar-M450-front

Polar er nu klar med det helt store offensive fremstød indenfor GPS cykelcomputere, for igen at bringe sig helt frem i front på linie med Garmin og Mio. Tilbage i april måned blev deres topmodel V650 præsenteret efter næsten et års forsinkelse. Denne suppleres nu yderligere med en fiks entry model M450 uden farvedisplay med med alle de GPS og træningsfunktioner man kan ønske sig.  Ligesom topmodellen kan M450 konfigurers på et utal af måder via Polar Flow softwaren.  Endelig får den 4 forskellige skins så man kan finde en matchende farve til sin cykel.

M450 ventes på markedet midt på sommeren og prisen skulle blive omkring de 1200 kr. Mere info følger.

Polar-V650-light

Vi har netop nu en Polar V650 til test hvis største mangel hidtil har været fraværd af kort til navigation. Dette rådet Polar nu bod på, med en gratis software opdatering som gør det muligt at bruge kort fra Open Street. Opdateringen vil være klar i august måned. Vi har derfor valgt at udsætte testen lidt så vi kan få den nye funktion med i testen, da det afgjort sætter Polar V650 i et noget bedre lys i forhold til sine konkurrenter, ikke mindst på prisen.

Link

CYKELPORTALEN