CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Treviso, Italien – Pinarello har afsløret deres seneste åbenbaring,  KOBH 60,1 ™ landevejsraceren.  Den er udviklet i samarbejde med Team Sky, som ønskede en...


Treviso, Italien – Pinarello har afsløret deres seneste åbenbaring,  KOBH 60,1 ™ landevejsraceren.  Den er udviklet i samarbejde med Team Sky, som ønskede en særlig cykel til brug i de klassiske brosten løb i det nordlige Europa, dem enhver cykelentusiast ser på TV i det tidlige forår.

KOBH 60,1 er en parallel i linien til Dogma 60,1 ™ som deler den samme 60HM1K carbon fiber fra TORAYCA ®, der  indeholder Nano Technology ™ og udnytter Pinarello eksklusive EPS ™ system.

Den nye KOBH 60,1 adskiller sig fra Dogme og alle andre Pinarello cykler med en ny geometri udviklet specielt til de klassiske brostensløb. Dubbed CenturyRide ™, der er designet til at give mere stødabsorbering og komfort, hvilket skulle have en gavnlig effekt på rytterne mht. træthed på de lange brostens belagte veje.

KOBH 60,1 opnår dette uden at kompromittere sin lateral stivhed som fortsat ligger på niveau med de Dogma 60,1. Dette opnås ved at reducere saddel og kronrørs vinklerne, forlænge kronrøret og øge gaffel offset.  Stellet er tilpasset til at kunne bruge 28mm dæk.
Resultatet er ikke kun en cykel, der er optimal for løb som Paris Roubaix, men også en cykel der giver øget komfort for ryttere, der søger en mere afslappet holdning på cyklen.

Team Sky vil have den nye KOBH 60,1 cykler i aktion i denne weekend i Paris Roubaix.
Cyklen vil blive udbudt i salg i to forskellige versioner, som vil acceptere enhver komponent gruppe og en specifik model med intern kabelføring til den elektriske Shimano Di2 gruppe.

Prisen bliver omkring de 35.000,- og den forventes at lande på det danske marked sidst på sommeren.

Nærmere information hos.

CYKELPORTALEN