CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Parker Dusseau Parker Dusseau
Hvis du er hardcore cyklist syntes du nok at et cykeljakkesæt lyder temmelig skørt, men hvis det kan få flere til at bruge cyklen... Parker Dusseau

Suit01

Cykelverdenen har altid været opdelt mellem hardcore cyklisten på racercykel i stramtsiddende Lycra, og så den helt almindelige dagligdagscyklist som ofte bruger deres almindelige dagligdagstøj til at cykle i.  Men netop tanken om stramsiddende cykeltøj til jobbet skræmmer mange cyklister væk.

Suit02

Derfor har det amerikanske  tøjproducent Parker Dusseau lanceret The Commuter Suit. Et elegant jakkesæt i en blanding af merinould og spandex.  Jakkesættet er specialdesignet til cyklister der nu kan cykle direkte på arbejde og ind på kontoret uden at skulle bekymre sig om omklædning og svedlugt.

Suit05

Kombinationen af naturmaterialet merinould og kunststofmaterialet spantex betyder at tøjet er åndbart og temperaturregulerende samtidig med at det er behageligt at bevæge sig i.  Der er mange fine detajler i tøjet som reflekskanter på kravens og baglomme som er synlige på cykelturen men som kan skjules når der fremme på arbejdspladsen.  Der er lynlåslomme i ærmet og indbygget strop der holder bukserne væk fra kæden.

Jakkesættet kommer i to farver mørkegrå og mørkeblå.
Suit04

Link

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN