CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Osepel Deepspace Osepel Deepspace
Steel is reel er stadig aktuelt på Eurobike som i dissse år oversvømmes i alt i batterier og elmotorer.... Osepel Deepspace

‘Open Space området mellem de mange udstillingshaller er ofte et godt sted at gå på opdagelse efter nicheproducenterne. Osepel Deepspace er et nye brand med base i Ungarn, der udelukkende har  landevejsspefikke  cykler i stål på programmet, tilmed til noget yderst fornuftige priser.

De er alle basseret på en og samme ramme i dobbeltbutted 4130 CrMo stål og meget gravel specifik med alt i beslag  til Bikepacking.

Som bruger kan du vælge mellem forskellige udstyrsvarianter lige fra topmodellen med SRAM Force til entry modellen med Shimano Sora eller den gravel specikkke 1×11 Apex gruppe. For dem som selv vil kan der køben et løst rammekit for kun 600 Euro.

Cyklerne får i fem størrelser, 48 cm, 51cm, 54 cm, 56 cm og 59 cm. Det er muligt at forudbestille dem nu og interesserede forhandlere som ønsker at føre dem i deres butik, er også meget velkommen. Cyklerne forventes at være klar i februar 2020.

Nogle dejlige understatede No Nonsens  modeller for dem som ser stort på mærkevarelir og bare gerne vil cykle  og have det sjovt. Lige for skeptikerne, alle rammer er ISO 4210 specificerede og godkendt.

Link

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN