CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Open WI.DE Open WI.DE
Andy Kessler og Gerard Vroomen tager med OPEN WI.DE gravelcyklen endnu et skridt videre... Open WI.DE

Cykelverdenen åbner altid øjnene en ekstra gang når cykeldesigneren Gerard Vroomen lancerer  nye cykler. I sin tid først med Cervelo, siden med OPEN og senest med 3T.  Praksis er at flere andre brands hurtigt følger efter  med lignende produkter. Efter at have forladt Cervelo og startende det lille niche brand OPEN hvis første produkt var en MTB hardtrail, lancerer duoen Kessler/Vroomen nu en ny variant af modellen U.P fra 2015.

OPEN WI.DE står for “Winding Detours”. Basalt set er der tale om en Open UP stadig med sporty landevejs geometri men nu med plads til 61 mm brede MTB dæk i størrelsen 650B mens 700C er lidt smallere med et maksimum på 46 mm.

WI.DE har stadig lav Q faktor hvilket betyder at den kan monteres med smalle racer kranksæt som for de fleste giver en bedre og mere regelmæssig kadance.  Det asymetriske kædestag er udskiftet med dobbelt forsænkede stag, der giver plads til de brede dæk og en meget kraftig og stiv krankboks. Optisk ligner WI.DE lidt en Fatbike med landevejsgeometri og racerstyr.

Cyklen er udstyret med alt i bøsninger til Bikepacking inklusiv fittings til skærme som kommer som ekstra option senere på året. OPEN WI.DE bliver næppe hvermands eje med en pris på 3.200 Euro for et løst rammekit som vejer 1.400 gram inklusiv forgaffel. Vi vender tilbage med en prøvekørsel i forbindelse med Eurobike Media Days i næste måned.

Link

CYKELPORTALEN