CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Officiel åbning af Kalkhoff nye superfabrik Officiel åbning af Kalkhoff nye superfabrik
Kalkhoff har investeret mere end 30 millioner Euro i deres nye fabrik med en kapacitet på 400.000 cykler om året Officiel åbning af Kalkhoff nye superfabrik

Siden marts måned i år har cykler fra mærkerne Kalkhoff og Focus Bikes rullet af samlebåndet i det nye firmahovedkvarter i Emstek. Nu er den nye cykelproduktion, der er direkte forbundet med den eksisterende logistikbygning officielt åbnet.

Kalkhoff havde inviteret cykelbranchens repræsentanter indenfor til den officielle indvielse.

Selvom hvert område på den nye lokation, ikke ligger langt fra de historiske fabrikshaller på Siemensstrasse i Cloppenburg, er alt blevet fuldstændig nydesignet og nyindrettet, og Kalkhoff-mærkets historie og identitet er stadig synlig mange steder. “Kalkhoff-mærket blev født her i Cloppenburg, og det er her, mærket vil vokse videre” sagde Mirjam Van Coillie, der er administrerende direktør for Kalkhoff-mærket.

I hjertet af den nye placering er et topmoderne cykelproduktionsanlæg med en årlig kapacitet på op til 400.000 elcykler. Arbejdsprocesserne er optimeret til dette formål. I de høje produktionshaller er fremstillingsprocessen hvor de rå aluminiumsrammer, som males i en tre-trins proces, til montering af de enkelte komponenter, kvalitetskontrol og pakning, opbevaring og forsendes. Der er lagt vægt på at gennemløbstiden er så lav som  muligt. Her foregår også hjulproduktionen. Det ny integrerede SAP-system skal også sikre større effektivitet i hele forsyningskæden.

Kalkhoff er positioneret til fremtiden, udtalte  Wolfang Wildemann, der er administrerende direktør for det operationelle område, og Mirjam Van Coillie forsatte.

“Produktionsområdet er rumligt tæt knyttet til administrations- og udviklingsområderne. På den måde ønsker Kalkhoff også at sætte nye standarder i forhold til arbejdsforhold og kultur og fremme interaktion mellem medarbejdere på tværs af afdelinger. Og sidst, men ikke mindst, ønsker vi at præsentere os selv som en moderne og attraktiv arbejdsgiver i Nordtyskland. Ved årets udgang skulle arbejdsstyrken stige til op mod 1.000 ansatte, lød det under åbningsfejringen i Emstek.

Premiere på Brand World
Den nyoprettede “Brand World” blev præsenteret for første gang ved åbningsfestlighederne. Her synliggøres Kalkhoff-mærkets mere end 100-årige historie i en tilhørende udstilling og samtidig præsenteres mærkets aktuelle produktsortiment. Men Brand World er mere end blot et attraktivt showroom til præsentationsformål. Ved hjælp af en 3D-kropsscanner kan interesserede Kalkhoff-kunder tage deres nøjagtige kropsmål for at konfigurere cyklen hensigtsmæssigt til den efterfølgende testtur på den 1500 meter lange testbane rundt om produktionshallen. I det kommende år skal testmulighederne udvides yderligere med en all-road testbane, der bliver skabt specielt til “Entice” all-road segmentet.


Brand World, som åbner for offentligheden for første gang sidst på året, får kunderne mulighed for, efter konsultationer og prøvekørsler, at bestille deres drømmecykel og få den leveret til den lokale Kalkhoff-forhandler via et “Klik og saml” konsept.

Kalkhoff har investeret mere end EUR 30 millioner i den nye bygning. Dette beløb omfatter udstyret til det nye anlæg, opstart og uddannelse af medarbejderne samt de tilhørende IT-systemer. Derudover investerer Verdion og List-Bau i de nye bygninger. Dimensionerne på det nye anlæg i Emstek er imponerende ,med et samlet areal på 50.000 kvadratmeter. Mere end 5.700 kvadratmeter deraf er kontorlokaler.

Link

 

 

CYKELPORTALEN