CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Ny schweizisk centermotor til landevejs- og gravel cykler Ny schweizisk centermotor til landevejs- og gravel cykler
Mere er ikke altid nødvendigvis bedre...e-Drive fra Maxon er en motorløsning af den mere diskrete slags Ny schweizisk centermotor til landevejs- og gravel cykler

Mens de tunge elmotor heste på markedet i bogstavelig forstand er tunge fordi de stadig prioriteter maksimalt moment og stor batteri kapacitet højt, er der kommet endnu en producent der ligesom Bafang, Fazua og Mahle  har lavere vægt og mindre moment  og som i højere grad fokuserer på de cyklister der stadig helst selv vil træde i pedalerne men af og til af den ene eller anden årsag har brug for lidt assistance.

Maxon viste allerede i 2019 på Eurobike en prototype, der nu er meldt klar til produktion og som de lover vil kunne passe i rammer med en rørdiameter på ned til 60 mm. Med 250 watt og en motor/batterivægt på godt 3,4 kg kan systemet på elegant vis integreres, både i landevejscykler og mountainbikes med en totalvægt omkring de henholdvis 11 og 16 kg. Betjeningsenheden er en fiks lille sag til indbygning i stellet, mens en tilhørende app giver mulighed for alle øvrige indstillinger.

Vi vil formodentlig se de første cykler med systemet på Eurobike til september.

Link

 

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN