CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Nyt minimalist telt fra Alpkit Nyt minimalist telt fra Alpkit
900 gram solo telt giver god sovekomfort på Bikepacking turen Nyt minimalist telt fra Alpkit

De store kendte producenter af letvægtstelte har allerede set “lyset” og lanceret særlige bikepacking udgaver af deres mest minimalistiske telte. Nu melder endnu en producent sig på cykelbanen med et sub 1.ooo grams telt med alt i lir til at spænde på cyklen.

 Alpkit Ultra 1 er et 900 grams letvægtstelt

Alpkit er en stor engelsk producent af outdoorgrej, til fornuftige priser. Vi har tidligere testet deres Brukit stormkøkken.  Nu har de netop lanceret deres bud på et letvægts solotelt til Bikepacking.  Ultra 1 er et etpersoners fristående telt til brug forår, sommer og efterår. Det har sideindgang og en stor apsis. Lidt usædvanligt er teltstængerne i kulfiber. 7 stk letvægts pløkke vejer kun 8 gram stykket.

Inderteltet er med vandtæt bund og luftigt net i toppen. Der er to netlommer og stropper til ophængning i loftet. Det måler 210 cm, i længden 77 cm i bredden og 80 cm i højden. Oversejlet er i grøn 10d Nylon med højt vandsøjletryk.  Der ydes 3 år garanti.  Sammenlignet med tilsvarende konkurrenteren på markedet er prisen på godt kr. 2.600, yderst konkurrancedygtig.

Link

CYKELPORTALEN