CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Nyt gravel race dæk fra Pirelli Nyt gravel race dæk fra Pirelli
En af mange nyheder der vil blive præsenteret på dette års Eurobike er Pirelli Cinturato Gravel RC dækket Nyt gravel race dæk fra Pirelli

Verdens største cykelmesse er mindre end en uge fra kick-off og der venter mange spændende cykelnyheder. En af dem kommer fra Pirelli der lanceres deres Pirelli Cinturato Gravel RC

Pirelli benytter Eurobike til lanceringen af deres nye race specifikke graveldæk

Pirelli Cinturato Gravel RC har fået et kraftigere  slidbanemønster med inspiration hentes fra deres Scorpion XC RC-dæk. det er designet med høj hastighed i mente med en kompakt mønster i kvadratiske sektioner for maksimalt vejgreb, når du kører i sving med de hastigheder, som ses i moderne gravelløb. Der er skiftet til et 60 TPI-karkasse mønster for forbedret punkteringsbeskyttelse med  TechWall-forstærkning til forebyggelse mod cuts.

Der er udelukkende tale om et dæk tænkt til konkurrence på topniveau hvor slidbane mønsteret er mere aggressivt end det vi finder på Cinturato Gravel M- og H-dæk. Mønsteret ligner det vi kender fra Scorpion XC RC-dækket men tilpasset  35 mm, 40 mm og 45 mm bredde.

I modsætning til Cinturato Gravel M- og H-dæk der kan prale af den smidige 120 TPI, har Gravel RC kun det halve 60TPI for at øge robustheden og punkterbeskyttelsen og pålidelighed.  Det nye dæk fås i tre bredder alle i 700 c.   Du kan læse vores test af den anden Cinturato variant Gravel H her.

Link

 

 

 

CYKELPORTALEN