CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Nyt fra KTM Nyt fra KTM
Det Østrigste cykelmærke var naturligvis også repræsenteret på Eurobike Media Days i Tyrol. Vi kikker nærmere på tre af deres nye modeller. ... Nyt fra KTM

KTM-Myroon-27

KTM havde bibeholdt tyroler påklædningen fra deres 50 års produktpræsentation sidste år, mens produktprogrammet var nyt i Kirchberg for 2016. Samtlige deres mountainbikes kommer nu i to udgaver 29″ og 27,5″.

KTM-Revelator-Prestige

KTM Revelator top landevejsraceren er blevet opgraderet med betegnelsen Prestige. Den er nu forberedt for Shimanos Direct Mount bremser, hvor bagbremsen sidder nede bag krankboksen. Dette betyder at de har kunnet give rammen noget mere komfort og eftergivelighed ved at udforme stagene ud i et stykke. Endelig har den fået ny saddelpind og integreret saddelklampe som også giver mere flex. Geometrien er den samme som på forgængeren. Den er forberedt for dæk op til 25 mm bredde. KTM prioriterer pålidelighed og styrke højest, men alligevel ligger vægten på en ramme i størrelse 55 cm ikke på mere end godt 950 gram.

KTM-Macina-Kapoho-27+

KTM Macina Kapoho 27+ er mountainbiken for den som gerne vil have lidt hjælp på stigningerne.  Med 3″ dæk er der rigelig med traktion både på op og nedkørsler og masser af komfort. Med 130/125 mm affjedring  og en ret stejl geometri samt den korte bagramme er cyklen trods sin motorhjælp tænkt til teknisk kørsel lige fra Trial til Enduro. Rammen er i triple buttede aluminium, og med nyeste generation centermotor fra Bosch, som har et enormt moment.

KTM-Fat-Rat-detail

Fat Rat blev lanceret sidste år, og er KTM bud på en sjov mountainbike. Den er nu opgraderet med 4″ ballondæk, som giver al den traktion og komfort du kan drømme om, under stort set alle forhold. Trods dækstørrelsen og vægten på 16kg er cyklen forbavsende levende og letkørt. Glæd dig til vores uddybende test af Fat Rat senere. En cykeltype som Cykelportalen spår et meget stort potentiale i Danmark.

KTM-Fat-Rat

Link

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN