CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Nyt fra Camelbak Nyt fra Camelbak
På Presscamp i Utah viste Camelbak nye drikkeblærer og termoudstyr til den aktive cyklist og campist. Nyt fra Camelbak

camelbak01

Camelbak har løftet sløret for en række nyheder der forventes at ramme markedet hen på efteråret. Deres drikkeblære er blevet redesignet med større volumen slange og bedre adgang til selve vandblæren når den skal rengøres. Den større volumen på slangen gør det væsentligt lettere at få en masse vand indenbords.  Den nye blære bliver introdueret både i den ordinære retangulære størrelse og det mindre vandret liggende som bruges i modellerne Charge og  Palos.  De nye blære bliver standard i alle nye rygsække men kan endvidere købes som løs til udskiftning i de eksisterende modeller.

camelbak

Quickstow er en sammenfoldelig flad vandflaske med Camelbak geniale Jet Valve ventil som også benyttes på deres Podium vandfalsker. Quickstow er en ekstra vandflaske til at have i ryglommen, saddeltasken eller rygsækken som reserve dunk.

camelbak03

Endelig lancerer de en ny meget lækker serie af termofalsker i aluminium i et hav af udformninger og med forskellige drikkesystemer som kan holde din kaffe varm eller din iste kold.

Vi vender tilbage med test af disse produkter så snart de bliver lanceret.

Link

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN