CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Nyt Europæisk Shimano hovedkvarter Nyt Europæisk Shimano hovedkvarter
Shimanos bygger nyt Europæisk hovedkvarter i den nye Campus Industri Park i Eindhoven. Det skal huse 200 ansatte og åbner til januar 2017 Nyt Europæisk Shimano hovedkvarter

Shimano-Campus

Shimanos er gået igang med etablering af et nyt Europæiske hovedkvarter som skal sikre deres forsatte vækst indenfor deres kerneområder af cykel og fiskeudstyr. Den nye domicil kommer til at ligge i den nye High Tech Campus industripark i Eindhoven. 

I øjeblikket er den nye industripark en stor byggeplads, men Shimano forventer at deres nye domicil vil være færsig til indflytning omkring årskiftet. Den nye bygning kommer til at rumme mere end 200 medarbejdere. “I starten vil der blive beskæftigiet godt 150 medarbejdere men afhængig af nye projekter vi tallet højst sandsynligt hurtigt stige”  fortæller Rudy Bouwmeester som er Manager for Sports & Events for Shimano Europe.

“Det nye domicil i Eindhoven vil fremadrette blive Shimanos nye Europæiske hovedkvarter, men vil drives sideløbende med det eksisterende kontor i Nunspeet, da ikke alle nuværende medarbejde vil tage springet og flytte til Eindhoven. For nuværende har vi allerede opslået 20 nye stillinger” forsætter Bouwmeester.

Shimano-Campus-03

“Det nye hovedkvarter vil hovedsaglig beskæftigie udvikling og design. Al produktion vil stadig ligge i fjernøsten. Distribution og lager vil stadig ligge i Nunspeet. Eindhoven er kendt for at tiltrække nye veluddannede talenter, så det var naturligt at placere os i den nye Campus Industripark. En anden også væsentlig faktor er at der ligger en international lufthavn som gør forbindelsesvejene mellem hovedkvarteret i Japan kortere. Det er meningen at ny Shimano ingeniører skal udstationes her nogle år for at lære det Europæiske marked inden de igen bliver sendt tilbage til Japan for at udvikle nye Shimano produkter. Shimano er kendt for at holde på deres medarbejdere meget længe hvilket giver en god kontinueritet i udviklingsforløb og firmaånd.

Link

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN