CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Nyt brand hos Cycle Service Nordic Nyt brand hos Cycle Service Nordic
Nyt italiensk cykelsaddel mærke Astute Italia er nu repræsenteret på det nordiske marked. Nyt brand hos Cycle Service Nordic

astute03

Som led i bestræbelsen på at kunne tilbyde de bedste produkter i cykelbranchen har Cycle Service Nordic pr. 1 juli 2016 indgået en
distributionsaftale med Astute Italia.  I første omgang lagerføres et udvalg af Astutes brede sortiment, men alle modeller og farver kan bestilles hjem fra Italien.

Jannie Thomsen, Produkt- & Marketingchef CSN:
”Vi er stolte af at markedsføre nogle af de lækreste produkter i cykelbranchen, og ved at implementere Astute, har vi tilføjet endnu et yderst innovativt produkt af høj kvalitet til vores sortiment. Vi er meget tilfredse med aftalen og ser frem til at opbygge og styrke Astute’s position på det nordiske marked”.

astute02

Federico Zanet, Chief Operations Officer, Astute Italia:
“Vi, Astute, skaber værdi for vores kunder ved at sammenkoble deres behov og passion for cykler med vores ideer, intuition og knowhow, med det formål at skabe perfekte og unikke sadler. I Cycle Service Nordic har vi fået en stærk og seriøs partner i Norden og vi ser frem til samarbejdet”.

Passion, kvalitet, erfaring og innovation er blot nogle af de nøgleord, som Astute bruger som drivkraft og retningslinjer i deres rolle som både producent og brand. Astutes produkter er 100% italienske og 100% håndlavede. Hver sadel gennemgår et minutiøst kvalitetscheck inden den sendes på markedet. Der er fokus på detaljen og intet bliver overladt til tilfældighederne.

astute04

Cycle Service Nordic ApS har siden 1985 været distributør af cykelkomponenter og er det nordiske SRAM Technical Support Center. Den primære leverandør er SRAM, der forsyner cykelbranchen over hele verden med komponenter til mountainbike og landevej, hjul og tilbehør.
Under SRAMs paraply finder man også varemærkerne RockShox, Avid, Truvativ, Zipp og Quarq.

Link

CYKELPORTALEN