CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Nyfortolkning af den klassiske bycykel Nyfortolkning af den klassiske bycykel
Alle katte er grå. det gælder desværre også cykelbranchen flest, der prioriter hurtig omsætning højere end nyskabende og designmæssigt udfordrende cykelprodukter. Nyfortolkning af den klassiske bycykel

I en cykelverden der er mere forhippet på hurtig omsætning og ens udseende produkter, end decideret nyskabende og designmæssigt flotte cykelprodukter, er CYLO One et forfriskende bud på en nyfortolkning af den klassiske cykel, og hurra for det, helt uden motor.

Uanset hvad smarte markedsføringsfolk bilder dig ind som forbruger, er mennesket skabt til at bevæge sig mere end at lade sig bevæge.

Cylo One-cyklen kan prale af det originale minimale design kombineret med  indbyggede lygter for altid at holde cyklisten  synlig i det travle bymiljø. Lyset er genereret af kinetiske energi.

Hvis du skal designe den perfekte bycykel, hvad er så kravene ? En letvægtsramme? En kraftig forlygte? Flot bemaling ? Cylo er en helt ny startet på cykelmarkedet Portland, Oregon, hvis medstiftere er amerikansk-franske brødre Eric og Antoine Duvauchelle. Bycyklen er amerikansk fremstillet, selvom dens lette aluminiumsramme blev udviklet i samarbejde med ARRO. Studio i Paris, Frankrig. Udover den velformede ramme kan cyklen blandt andet prale af et bæltedrev.

Cylo One cykel unikke design er skabt for at give brugeren hastighed og komfort hele dagen. Det er resultatet af hundredvis af designundersøgelser baseret på Eric og Antoines egne oplevelser og feedback fra venner, der cykler dagligt. «Alle kan godt lide at cykle hurtigt, det er en del af vores natur. Men ikke til skade for komforten ». Siger Antoine. De mener, at lys skal være en integreret del af bycyklerne, men ikke de batteridrevne, som du glemmer at oplade, og som kan blive stjålet eller efterladt.

Af sikkerhedshensyn indlejrede de et accelerometer, så superlyst baglygtebremselys tændes, når du sænker farten. De dynamodrevne LED-lys afgiver 205 lumen, og linsen er perfekt vinklet for at sikre fuld opmærksomhed omkring dine omgivelser og for at være meget synlig. Endelig bringer bæltedrevet dig lydløst til det ønskelige sted uden at svine dine nye bukser. “Vi sigtede mod at skabe den cykel, der ville få hovederne til at dreje, en kompromisløs maskine for den kræsne moderne rytter”, siger Eric.

Udformingen af stellet kommer elegant uden om probelematikken med specifikke herre og dame stel til gavn for logistikken. Eric og Antoine er i færd med at færdiggøre prototypen og vil snart starte en Crowdfunding-kampagne. Hensigten er at producere de første  50 nye cykler i den nærmeste fremtid.

Link

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN