CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Nye test og anmeldelser Nye test og anmeldelser
Masser af nye spændende produkter er på testbænken hos Cykelportalen. Få et lille indblik i hvad du kan glæde dig til. Nye test og anmeldelser

Masser af nye spændende produkter er på testbænken hos Cykelportalen. Få et lille indblik i hvad du kan glæde dig til.

Taiwansiske Arofly fik masser af opmærksomhed, på Taipei Cycle Show, da de lancerede en ny måde at måle effekt på, tilmed til en brøkdel af prisen på eksisterende systemer. Efterfølgende har de fået hårde ord med på vejen af flere medier, der sammenligner dem med professionelle systemer, der koster op til  10 gange så meget. De fleste af disse anmeldelser var basseret på sensoren i kombination med en app. som ikke honorerer systemets potentiale fuld retfærdighed. Nu har Arofly suppleret den med en separat computer og pulsmåler med større nøjagtighed og bedre regnekraft. Vi vil langtids teste hele pakken hen over vinteren.

Grip Grab har sendt os en media testpakke med de nyeste produkter, hvoraf deres nye skoovertræk CyclinGaiter netop er blevet premieret med en Eurobike Award.

Rosebikes har lanceret deres nye Backroad Gravel cykel. Vi har bestilt en individuel sammensat model, via deres online konfiguration. Vi tester og fortæller om vores oplevelser.

Wahoo Danmark er lidt svære at få i tale, men nu skulle de to computere Elemnt Bolt og Mini være på vej, så vi kan få dem testet. Produkter vi har set frem til længe, da de syntes som et godt alternativ til Garmin, især for den meget trænings orienterede cyklist.

Carlton Reid bog Roads Where Not Built for Cars, fik mange, specielt bilister til at få kaffen galt i halsen. Hans nye bog   BikeBoom har ligesom forgængeren en dobbelttydig titel. Om vi syntes den som forgængeren rammer plet, kan du snart læse i vores anmeldelse.

 

Naturligvis tester vi også cykellys fra Ravemen og Spanninga og hvem ved, måske Knog også når at komme med.

Tjekkiske Unior er igang med en større relancering, hvor de senere år har stået lidt i skyggen af en del nye spillere på markedet for cykelværktøj. Unior er en stor producent, og specielt deres professionelle værktøjslinie er udbredt og anerkendt. Vi tester et af deres nye multiværktøjer til cyklisten og et nyt frisk bud på en håndbog ud i cykelreparation.

Herudover tester vi nye rygsække fra Evoc, Camelbak og USWE, hvor den sidste, Explorer er svenskerne bud på en stor rygsæk til det lidt større cykeleventyr, men stadig med deres specielle remsystem.

Yderligere et par cykler er også på vej ,men ikke endelig bekræftigiet, men det bliver formodentlig den nye Lauf True Grit og en model fra PureCycles.

CYKELPORTALEN