CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Nye Pro sadler tilgodeser  urolig kørsel Nye Pro sadler tilgodeser  urolig kørsel
De nye Pro Stealth Curved sadel er til cyklisten der ikke kan holde sig i ro... Nye Pro sadler tilgodeser  urolig kørsel

Når det kommer til at sidde på cyklen, findes der dem med bundsolide holdninger, og så findes der dem som rykker rundt på sadlen, som har de en kløe at kradse. Den nye PRO Stealth Curved sadel er designet for disse ryttere.

Med en sådan variation i kørestiler og sadelpræferencer, tilbyder PRO nu ti modeller i sin Stealth-serie. Fælles for alle sadlerne er deres genkendelige korte og brede næse og de trapez-formede bagender – designet til at sende mere kraft i pedalerne i dybe aerodynamisk positioner.

De to nye Stealth Curved sadler (Team og Performance) introducerer en ny form til familien – med deres kurvede profil, udvidede sider og en snoet sideprofil sikrer de ryttere en mere fast position – og sørger for at man ikke glider frem og tilbage i sadlen.

Udover dette, er de originale Stealth Team and Performance sadler undergået en re-konstruktion ‘under kølerhjelmen’ såvel som et visuelt redesign til at matche den æstetiske retning af PROs seneste Falcon, Turnix og Griffon sadler. Stealths lovpriset pasform er bevaret, men en ny bund-konstruktion tilbringer forbedrede præstations-kvaliteter.

Går man mere i dybden med Stealth Curved, findes der to versioner – elitemodellen Team og high-end modellen Performance.

PRO Stealth Curved Team introducerer en carbon-forstærket polymer bund, carbon rails og på 161g er den perfekt for ryttere, der leder efter den letteste sadel med bagdelsstøtte.

Mens den rustfri-stål PRO Stealth Curved Performance version delerTeam-versionens carbon-forstærkede polymer bund, er den istedet bygget på rustfri-stål rails. Denne er blot 43g tungere men tilbyder en mere robust opbygning.

Begge Curved versioner har en smule smallere næse end de originale Stealth modeller. Desuden, tilbyder den nye Stealth Curved en bred og hul anatomisk nedskæring med en triple carbon-forstærket brostruktur til at lette tryk i den perinale region.

Mark Kikkert, PRO Produktudvikling team manager:
“I vores kortlægning af tryk med bikefitting.com så vi, at mange professionelle og konkurrenceryttere har en tendens til at skifte fra venstre til højre mens de kører. Imens det er ret naturlig bevægelse for nogen, så kan det ogås væe mindre effektivt for andre. Vores Griffon sadel er designet til at kompensere for dette, men vi ville også have den samme stabilitet fra en sadel, der tilbyder en mere aerodynamisk position. Det er derfor Stealth Curved sadlen blev lavet.” “Den kurvede profil giver ryttere en understøttet vugning for at forhindre overflødig side-til-side bevægelse. Den korte næse på Stealth sadlerne giver ryttere forbedret komfort og færre pressure-points i dybe aerodynamiske positioner.

Den næste generation af Stealth Team og Performance sadler er blevet rekonstrueret men en ny bundkonstruktion. Sadlerne bevarer de samme kontakt-punkter og køreoplevelse som den første genereation Stealth, men basen har nu et 12% større anatomisk område for at reducere tryk endnu mere. Det anatomiske område er forstærket med triple brostruktur, der giver stivhed samt et mere karakteristisk look. Hele pakken med carbon rails kommer ind på 161 grams hvilket er en 7,5% (11g) reduktion sammenlignet med den tidligere generation.

Detaljer
Både PRO Stealth Curved Team (PRSA0356 and PRSA0357) og Stealth Curved Performance (PRSA0354 and PRSA0355) kommer i 142mm og 152mm brede versioner, som begge har en bred stump næse samt en bred anatomisk nedskæring med den ikoniske triple brostruktur for at sikre at flexible ryttere kan tilte fra bækken til en dyb, sprintlignende, position

Næste generation Stealth Team (PRSA0352, 142mm og PRSA0353, 152mm) sadler har carbon-forstærkede polymer bunde med carbon rails. Stealth Performance (PRSA0350, 142mm og PRSA0351, 152mm) sadlerne har rustfri-stål rails. Begge modeller bruger også det brede “anatomic fit recess triple bridge design”. De nye Stealth-modeller vil være tilgængelige i detail handlen fra Juli.

Priser

  •  Stealth Performance: 1049 DKK
  •  Stealth Team: 1399 DKK
  •  Stealth Curved Performance: 1049 DKK
  •  Stealth Curved Team: 1399 DKK

Link

 

 

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN