CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Nye offroad overzize pulleyhjul fra CeramicSpeed Nye offroad overzize pulleyhjul fra CeramicSpeed
Ceramic Speed tilføjer ny tunings muligheder for ejere af Shimano GRX og XT/XTR geargrupperne med deres OSPW system. Nye offroad overzize pulleyhjul fra CeramicSpeed

Holstebro firmaet CeramicSpeed kendt for sine keramiske lejer til både industrielle- og sportslige formål, lancerer nu to nye Offroad optioner i deres  Oversize Pulley Wheel System (OSPW).

Det er efterhånden ved at være en del år siden at CeramicSpeed lancerede deres pulleywheel system til landevejsracere, hvor de to pulleyhjul har fået assymetrsiek størrelser og gjort større for det nederstes vedkommende.  Læs vores rapport her.

Der er stadig delte meninger om princippet har nogen reelle fordele og alene prisen gør at det nok aldrig vil få den helt store udbredelse.  Ikke desto mindre har stort set hele branchen kaster sig over systemet ud fra devicen  “So ein Ding”  må vi naturligvis også have, med noget lignende. Dette har også medført en del juridiske tovtrækkerier mellem de indvolverede parter.

Det til trods, kan ejere af de populære offroad grupper fra Shimano nu tune deres bagskifter med CeramicSpeed. Det gælder Shimano GRX gravelgruppen vi netop har testet og XT/XTR.

For GRX er der tale om 2×11 udgaven som med  13/19 tands pulleyhjul vil kunne håndtere maks en 11/36 kassette. Bemærk at den understøtter ikke 1×11 setup med 42 krans. Den anden udgave er for Shimano XT/XTR bagskifteren i 1×12 udgaven hvor 14/18 pulleyhjulene understøtter en krans på op til 10/51

Prisen for dem begge ligger mellem  kr. 3.750,- og kr. 4.350,- afhængig af om de skal være coatede, eller ej.

Link

 

CYKELPORTALEN