CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Nye landevejs dæk fra Michelin Nye landevejs dæk fra Michelin
Michelin lancerer ny Power serie landevejsdæk der forventes på markedet i april måned. Nye landevejs dæk fra Michelin
Michelin-Power-Competition
Michelin er på vej med en nye serie landevejsdæk som er optimeret med hensyn til lav rullemodstand, forbedret modstand mod punkteringer og bedre vejgreb.

Den nye Power serie kommer i tre udgaver Competion, Endurance og All Season og skulle i forhold til den eksisterende Pro 4 serie været forbedret på alle områder.

I deres pressemeddelse udtaler Michelin at den nye serie er frugten af lang tids udvikling og indførelse af nye teknologier. Michelins Teknologi Center har fokuseret på rullemodstand, vejgreb og modstand mod punkteringer for at øge den samlede levetid på de nye dæk.  Den største forbedring skulle være en øgning af effekten med 10 watt i forhold til Pro 4 på en distance over 40 km med 35 km/t og en cykelrytter som vejer 70 kg.

Michelin-Power-Endurance

Modstand mod punkteringer skulle være øget mned 20 % og vejgrebet med hele 15 % igen i forhold til Pro 4 dækket. AdTech Ad

Power Competion er topmodellen til konkurrancecykling og løb. De kommer i 23 og 25 mm bredder og vejer 195 gram.

Power Endurance er til langdistance cykling og kommer i tre bredder 23, 25 og 28mm. Vægten er mellem 220 og 255 gram.

Michelin-Power-Allseason

Power All Season er et universaldæk til helårsbrug hvor pålidelighed og i fokus. Tre bredder 23, 25 og 28 mm og vægt mellem 235 og 295 gram.  Dækkene ventes på market i april måned. Der endnu ingen danske priser på de nye dæk.  Som vi tidligere har omtalt er Cycle Service Nordic nu distributør af Michelin dæk i Danmark

 

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN