CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Nye drikkeflasker fra Sigg Nye drikkeflasker fra Sigg
Sigg er kendt for deres flaskeprodukter i aluminium. Hero er en ny flaske i kunststof. Nye drikkeflasker fra Sigg

Schweiziske Sigg er kendt af de fleste for deres forskellige vandflaske produkter i aluminium. Vandre- og campingfolket kender dem endvidere for deres brændstof beholdere i aluminium.

Nu føjer de en nye serie cykel drikkeflasker til deres omfattende program. Hero er en drikkeflaske med silicone drikketud og vandreservoir i kunststof.  Drikketuden har envejs funktion hvilket betyder at man skal trykke på flasken for at få vand ud. Den kan lukkes helt, men i praksis er det ikke nødvendigt da den holder tæt via en lille labellukke selv når flasken vendes på hovedet.

Hero fås i to størrelser 0,5 l og 0,6 l. og forskellige gennemsigtige farver, for bedre at kunne se indholdet. Den store model er udstyret med et skridsikkert silicone bånd på midten der gør den lettere at holde fast om.

De nye drikkeflasker har et stor aftageligt og udskifteligt låg og drikketud, for nem rengøring. Den tåler maskinvask og indeholder ingen skadelige plast ftalater. Prisen ligger på godt kr. 100,- En løs drikketud kan fås for kr. 40,- Sigg produkter kan købes i udvalgte sportsbutikker eller direkte online.

Link

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN