CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Nye All Road hjul fra Scope Nye All Road hjul fra Scope
Det hollandske Scope Cycling lancerer sin nye generation af håndbyggede kulfiberhjul. Denne nye generation inkluderer et komplet redesignet rækkevidde- og off-road-hjul og introducerer... Nye All Road hjul fra Scope

Scope Cycling, etableret hjulmærke fra Holland, lancerer sin nye generation af  håndbyggede kulfiberhjul. Denne nye generation inkluderer et komplet redesignet rækkevidde- og off-road-hjul og introducerer en ny All-Road-kategori, hvilket gør det til et komplet og stærkt produktsortiment.

Tre kategorier, ubegrænsede veje
Den nye All-Road-kategori er udviklet til et stort udvalg af terræn, der giver en betydelig aero-fordel. Den nye og udvidede portefølje tilbyder et hjulsæt til alle underlag – Road, All-Road og Off-Road – men holder porteføljen stærk og enkel.  ‘Tre kategorier, ubegrænsede veje’ understreger det stærke og klare udvalg af Scope-hjul.

Begge kategorier Road og All-Road tilbyder tre forskellige fælgprofiler; 30 mm, 45 mm og 57 mm samt 28 mm som 30 mm ekstern fælgbredde for at understøtte tendensen mod brugen af ​​bredere dæk.

Udviklet som et system
Alle nye Scope-hjul er udviklet som et system og garanterer den perfekte balance mellem aerodynamik, vægt, stivhed og holdbarhed.

Hver detalje af de nye hjul er udviklet internt fra Scope hovedkvarter i Holland. For at holde dig ajour med de nyeste materialer og teknologier  samarbejder Scope med branchens førende og videnskabelige udviklingspartnere; Schwalbe, SKF, University of Technology Eindhoven og University of Technology Delft.

Optimeret aerodynamik
For to år siden, på et tidligt stadium af udviklingsprocessen, samarbejdede Scope med Schwalbe for at undersøge effekten af ​​bredere dæk. Fra Schwalbe-laboratoriet blev det konkluderet, at et 30 mm bredt slangeløst dæk giver en 5 Watt reduktion i rullemodstand sammenlignet med et 25 mm bredt slangeløst dæk. Imidlertid giver den øgede dækbredde samtidig et øget front overfladeareal, hvilket givet øget luftmodstand.

For at optimere fælgprofilen til aerodynamik udviklede Scope i samarbejde med Aerospace-afdelingen ved Delft University of Technology sin innovative Algorithm Enhanced Aerodynamic (AEA) teknologi. I stedet for at nærme sig den optimale fælgprofil ved hjælp af CFD-analyse, beregner denne algoritme nøjagtigt den optimale fælgprofil givet ved de foruddefinerede parametre.

Med denne AEA-optimerede fælgprofil formåede Scope at reducere luftmodstanden til 1,5 watt, hvilket resulterede i en samlet forstærkning på (5 – 1,5) 3,5 watt kombineret med øget komfort fra det bredere dæk. Scope er den første til at bringe denne teknologi ind i cykelindustrien og introducerer det næste kapitel med aerodynamiske hjul.

Diamond Ratchet nav sæt
For at afbalancere den ekstra vægt på den bredere kant, jagtede Scope efter yderligere vægttab uden at gå på kompromis med styrke og stivhed. Dette blev fundet i det nye Diamond Ratchet-hub-sæt. Dette nyudviklede nav sæt har et diamant hærdet skralde system for øget styrke og holdbarhed. Desuden er navsættene bygget omkring en 17 mm aksel for øget holdbarhed og stivhed, hvor sidstnævnte yderligere understøttes af den øgede flangeafstand. Samlet set gav de nye Scope-hub-sæt den perfekte balance mellem vægt, holdbarhed og stivhed.

Lokal forstærkning
Fælgenes unikke kulstofopsætning er kendetegnet ved den innovative lokale forstærkningsteknologi. Denne teknologi er en overførsel fra det forrige produktsortiment. I stedet for at forstærke hele egerhul sektionen på indersiden af ​​fælgen, forstærkes fælgen kun lokalt omkring selve egerhullet. Dette resulterer i en væsentlig reduktion af vægten, samtidig med at styrken og stivheden sikres

Slangeløst system
Alle hjul i den nye generation er udstyret med Scope Tubeless System. Dæk-sengens unikke geometri garanterer nem montering, direkte oppustning, holdbarhed og kompatibilitet med alle (slangeløse) dæk og understøtter et maksimalt dæktryk på 8,6 bar.

Optimeret aerodynamik
Fælgen på vores hjul er udviklet ved hjælp af vores Algorithm Enhanced Aerodynamics (AEA) teknologi. Denne algoritme beregner den mest aerodynamiske fælgform for at sikre optimal ydeevne.

Ultra let og holdbar
Navene har vores Diamond-hærdede Ratchet-indgrebssystem for direkte indgreb, forbedret holdbarhed og en betydelig reduktion i vægt.

Letvægt
Med vores lokale forstærkning kulstofteknologi øger vi antallet af kulstoflag kun omkring egerhullerne. På denne måde reducerer vi vægten betydeligt, samtidig med at vi bevarer dens styrke og stivhed.

Perfekt dæk tilpasning
Den unikke geometri i vores Scope Tubeless System sikrer nem montering, direkte oppustning, langvarigt tryk og kompatibilitet med alle (slangeløse) dæk.

Link

 

 

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN