CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Ny teknisk tøjserie fra ALÉ Cycling Ny teknisk tøjserie fra ALÉ Cycling
Nu kommer nanoteknologien Graphene også ind cykeltøj. Ny teknisk tøjserie fra ALÉ Cycling

Det nye sorte indenfor nanoteknologi hedder Graphene. Graphene er et enkelt lag af kulfiber ikke tykkere end 0.3 nanometer svarende til en 1/1000000 tyndere end en almindelig avisside. Trods de små dimensioner er det alligevel 150 gange stærkere end stål og 20 % mere elastisk. Samtidig har det en bedre ledningsevne end kobber, op til 1 mill/m pr. sek.  Det er transparent og kan ikke brænde. Forskere regner med at det får samme indflydelse på nye konstruktioner som kulfiber hidtil har haft. Anvendelsesmulighederne er mangfoldige naturligvis også indenfor cykelindustrien der også har kastet sig over det nye vidundermateriale. Det mest interessandte er næsten kiloprisen der ligger på kun godt 150 US$.

Vi har allerede set produkter indenfor cykelrammer og cykeldæk og senest også smøremidler, der anvender den nye teknologi.  Med Velocity G+ fra ALÉ Cycling finder det nu også vej indenfor cykeltøj. I første omgang i tre produkter, en cykeltrøje og bib shorts samt en cykeljakke.

VELOCITY G + -trøjen bruger Core G + med Graphene G +teknologi med det formål at opnå konstant, aktiv interaktion mellem kroppen og stoffet. Graphone bruges til at styrke membranen og giver tekstilerne mulighed for at arbejde sammen med kroppen samt regulere den producerede varme. Oven i det er de begge antistatisk og anti-bakteriel (og derfor lugtbestandig). I test
udført i et klimakammer, var Core G + i stand til effektivt udjævne kropstemperatur, hvilket skaber det ideelle mikroklima til at holde cyklister komfortable selv under de mest ubehagelige vejrbetingelser. Men Velocity G + -trøjen handler ikke kun om temperaturregulering. Også aerodynamisk er den optimeret til bedre at skærer  gennem luften og derved gøre cyklisten hurtigere. Ærmerne er lavet af Clima Aero, der har et vævet et blødt, tyndt, elastisk stof.  Det tætte fit er udviklet ved brug af body-mapping-teknologi
for en tæt race fit, med lidt længere ærmer med lamineretmanchet. Bagsiden har tre rummelige, holdbare lommer plus en fjerde  med en YKK lynlås.

 • Vægt: 110 g.
 • Solbeskyttelse: UPF50 +
 • Farver:  3 forskellige
 • Pris: kr. 1.690,-

De mest innovative, aerodynamiske shorts i Alé-serien, lavet udelukkende fra stoffer, der er testet i en vindtunnel VELOCITY HD. Panelerne på siden og båndene ved nederst er lavet af Aero G.140, et stof med et lavt træk koefficient og en struktureret overflade, der reducerer friktion ved pedalering.  Hvad angår skridtet, det har Flash Wave-teknologi, der parrer e1 Absorptionsstof med sidepaneler for at forbedre fugtighedsstyring og afkøle kroppen. De nye Velocity HD-shorts er multi-panelet, tætsiddende og ergonomisk og er samlet med synlige flade sømme. De kan prale af den helt nye CS-stabilitet System, der tilpasser sig forskellige benformer for at holde shortsen på plads, når du tramper, uden at klemme cyklistens ben. Derudover har de Velocity 8H-puden, som har en lettere foran og er formet til at afspejle cyklistens krop, også når den bøjes over sadlen i den mest aerodynamiske position. Denne  pude er lavet beskyttelsesskum med en åben cellestruktur, en “mesh” -behandling og 3 mm perforeringer der absorberer  fugtighed og hjælper derved med åndbarhed og tørring. Med sin løftekapacitet på 100 kg / m3 og en tykkelse på 12 mmpuder påvirker den minimalt ved padalering.

 • Solbeskyttelse: UPF50 +
 • Farve: sort
 • Pude: Sanitized® anti-bakteriel behandling og OEKO-TEX® og BlueSign® certificerede materialer.
 • Pris: 1.495,-

G + DWR-jakken er elastisk, monteret og meget åndbar og den mest regulerer vigtigt kropstemperaturen takket være sin Graphene G +teknologi.
Det er lavet af lamineret, elastisk, vandafvisende (15000 mm / H2O) og meget åndbar Core 2L G + -stof med det revolutionerende G +teknologi inde i. Testet i et klimakammer ved en kontrolleret temperatur og fugtighed (14 ° C, 50%), det har vist sig at være jævnt fordelt den producerede varme af kroppen under fysisk aktivitet, udligne den og hjælpe den med at sprede sig. Stoffet reducerer derfor den relative fugtighed af huden inde i jakke for at øge komforten under træningen og reducere følelsen af bliver kølet efter træning. G + giver også stoffet bakteriostatisk egenskaber, der forbedrer hygiejnen og forhindrer udvikling af
ubehagelig lugt.

Dette tøj kommer i en race-fit uden sejleffekt, hvilket gør det stramt-passende, effektiv og aerodynamisk. Det er også vandtæt med en overdækket lynlås, stormklap og en belægning for at gøre det regntæt samt forseglede sømme.

 • Versioner: Med og uden ærmer
 • Farver: sort
 • Pris: 1.750,-

Link

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN