CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Ny specialistkonference Cargo Bike Sharing Europe starter i 2022 Ny specialistkonference Cargo Bike Sharing Europe starter i 2022
Cargo Bike Sharing Europe fejrer sin premiere den 18. og 19. maj 2022 på den nye polisMobility - Moving Cities-messe i Köln. Ny specialistkonference Cargo Bike Sharing Europe starter i 2022

Arrangørerne af Cargo Bike Sharing Europe, er Berlins trafikomstillingsbureau Cargobike.jetzt (www.cargobike.jetzt) ​​og polisMOBILITY (www.polis-mobility.de) der ifølge Koelnmesse, er den nye internationale begivenhed.

“Temaet for den nye messe er mobilitetsomstillingen som en central kilde til fremdrift for den private og offentlige sektor.
Ladcykler er et stærkt symbol på trafikken, og ladcykeldeling har et stort potentiale,” forklarer konferencearrangør Arne Behrensen fra Cargobike.jetzt, og forsætter “Tiden er moden til en europæisk specialistkonference. Cargo Bike Sharing Europe vil for første gang samle udbydere, byer og andre interessenter i hele Europa. Og Köln er det helt rigtige sted til dette med vigtige pionerprojekter.”

Konferencepartnere er byen Köln, der sammen med Koelnmesse og polisMOBILITY ønsker at præsentere løsninger for trafikomlægningen i byer og regioner, Bundesverband Zukunft Fahrrad eV: (BVZF), Forum Free Cargo Bikes (en sammenslutning af i øjeblikket 142 ladcykeldelingsinitiativer i Tyskland, Østrig og Ungarn), Cargobike-delingskonsulentbureauet Tink GmbH, den europæiske brancheorganisation Cycling Industries Europe (CIE) og det EU-finansierede CityChangerCargoBike-projekt.

“Vi er nødt til at beslutte i dag, hvordan fremtidens mobilitet vil se ud, så byer og regioner er værd at leve i for fremtidige generationer,” understreger polisMOBILITY-direktør Ingo Riedeberger, “Vi ønsker, at pionererne inden for ladcykeldeling skal være et fremtrædende forum hos polisMOBILITY. Ud over internationale specialbegivenheder som Cargo Bike Sharing Europe byder den fire dage lange messe på attraktive udstillings- og testmuligheder for hele spektret af innovative løsninger, der bidrager til trafikomstillingen.”

Den engelsksprogede specialistkonference Cargo Bike Sharing Europe starter på åbningsdagen for polisMOBILITY med et podium på udstillingsscenen. Inden da er der planlagt en ladcykeludflugt gennem Köln og et netværksmøde for byer. På andendagen følger specialistforedrag og diskussioner i Koelnmessens kongrescenter.

Link

CYKELPORTALEN