CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Ny MTB tøj serie fra Shimano leverer alsidighed og værdi for nybegynderen Ny MTB tøj serie fra Shimano leverer alsidighed og værdi for nybegynderen
Komplet MTB tøjserie til begynder mountainbikeren med loft i budgettet Ny MTB tøj serie fra Shimano leverer alsidighed og værdi for nybegynderen

Fra den første tur til den fuldt udviklede entusiast er denne splinternye SHIMANO MTB-tøjkollektion klar til at deltage i en rejse langs stierne for hver tur gennem årstiderne og følge rytteres udvikling.

Få den bedste start
Begynderne i enhver sport ønsker stor værdi og alsidigt udstyr, som de kan stole på; hvert element i Explorer-samlingen er bygget til at tilfredsstille disse grundlæggende ønsker. Varerne inkluderer de afprøvede og testede teknologier, der har sænket sig ned fra de professionelle rækker, men med snit, farver og omkostninger skræddersyet til behovene hos dem, der starter. Explorer Collection er den perfekte velkomst til cykling.

Hver jersey fås i flere farver og designs, der matcher med andre genstande i kollektionen, samt Shimano’s fodtøj og tilbehør. Personlighed har sin plads i denne samling, ikke kun performance; det er skabt for at få ryttere til at føle sig godt tilpas og sikre i sind og krop.

Nyd de tidlige stadier
Explorer Collection’s alsidighed betyder, at du ikke har brug for en masse kit for at få meget ud af din tur. Tekstiler, funktioner og teknologier dækker en lang række spor- og vejrforhold med maksimal effektivitet og minimalt besvær.Nagano Variable Jacket er vindtæt, vandafvisende og åndbar, hvilket gør den perfekt til mudrede MTB-stier, hvor kulden holdes nede, når man kører over byen eller holder sig tør når regn er op ad vejen.

Kita-jerseyen er ligeledes alsidig med et slidstærkt, meget åndbart og hurtigtørrende stof og et subtilt design, der er hjemme på hurtige XC-stier eller varme bjergpas.

Udvid din komfortzone
De fleste genstande i denne kollektion giver åndbar beskyttelse, der kan bæres alene om sommeren eller lagdelt om vinteren.

For eksempel er Myoko Jersey med korte ærmer en strålende varm vejrklammer, men fungerer også som base eller mellemlag om vinteren, når den parres med en tykkere trøje eller jakke.

Tilsvarende er Fukui shorts lette og luftige om sommeren, men tilbyder også beskyttelse mod regn og mudder, hvilket holder ryttere tørre og varmere i længere tid, når vintervejret blæser ind.

Fra sommertur til vintereventyr og flade skovveje til stejlere enkeltspor forbliver Explorer-samlingen behagelig, selvom ryttere skubber deres komfortzone.

Shimano’s Explorer Collection med Nagano Variable jakke, Kita jersey, Myoko jersey og Fukui shorts vil være tilgængelig hos forhandlere i løbet af marts måned 2021.

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN