CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Ny fælgbremse fra SRAM Ny fælgbremse fra SRAM
SRAM lancerer deres første Direct Mount fælgbremse S-900 Ny fælgbremse fra SRAM

I en tid hvor alle kun taler om skivebremser på landevejsraceren, lancerer SRAM lidt overaskende, deres første Direct Mount fælgbremse.  Big Brother Shimano har haft en model i programmet i årevis, men det har været sparsomt med cykelrammer der kan honorere de særlige beslag som denne bremsetype kræver.

Nu lancere SRAM deres S-900 Direct Mount Rim Brake.  Den umiddelbare fordel ved denne type bremse er at man slipper for den centrale mekanisme omkring aktivering af bremsearmene. Noget som ofte giver vanskeligheder at få til at aktivere begge bremsearme fuldstændig synkront.  Med Direct Mount hvor bremsen fæstnes i hver side ala det vi kender fra cantilever bremser, slipper man for dette.

Den nye S-900 vil få sin officielle debut i marts måned på Team KATUSHA ALPECIN Canyon cykler.  Den nye bremse har frigang til 28 mm brede dæktyper og har plads til bremseklodser som komplimentere de nye brede fælgtyper. Vægten er 326 gram og de er kompatible med alle SRAM mekaniske bremsegreb inklusiv SRAM RED® eTap®.

I forhold til almindelige bremser giver de nye S-900 en solid følelse, god bremse modulering og ikke mindst hurtig tilbageløb. De nye bremser sælges individuelt, da visse rammetyper kun har fitting til et et sæt enten for eller bag. Der medfølger bremseklodser fra SwissStop Flash Pro. Prisen kommer til at ligge omkring kr. 975,-

Link

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN