CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Ny damekollektion fra Assos Ny damekollektion fra Assos
Assos vil sætte ny standard for dame cykel beklædning med deres nye Dyora kollektion Ny damekollektion fra Assos

Assos behøver næppe nogen nærmere præsentation for kendere af cykeltøj i den absolutte topklasse.
Efter mange års udvikling og utallige prototyper lanceres nu en ny serie cykeltøj til kvinder kaldet
DYORA RS som ifølge Assos skulle sætte ny standarder for kvinders cykeltøj.

Målet har været at kunne tilbyde det samme kvalitets niveau som findes i mændenes  EQUIPE S9 kollektion, men med de specifikke krav og funktioner som kvinder efterspørger.

Sættet består af  DYORA RS-shorts og -jersey som komplementerer hinanden og giver rytteren optimal komfort selv på de varmeste dage, uanset tempo eller position på cyklen.

Detajler
Shortsen har det gennemtestede A-Lock system kombineret med Assos ergoBox – et firkantet mønster, der indrammer puden bagpå – og udvendige rollBar seler, der stabiliserer shortsen og holder puden på plads så den ikke flytter sig under kørsel. Til langdistance cykling har ASSOS tilføjet den patenterede GoldenGate-teknologi, superAir microShock foam og den ekstrem åndbar vaffelkonstruktion i materialet.

Designet er konstrueret til at passe til forskellige kropstyper og for første gang er ASSOS´ mono-lukning erstattet med et traditionelt seledesign. Vi har indarbejdet en raw-cut zeroWaist (ingen syninger omkring livet) samt Ultralight Leg Grippers.

Til at komplimentere de nye shorts er der konstrueret en ny kvinde specifik jersey med aero-pasform. Den er designet med et meget elastisk 3D-nittet tekstil på fronten, hvilket giver optimal svedtransport og åndbarhed. På bagsiden reducerer stabilisator-tekstilet vertikalt stræk, som forhindrer at lommerne
hænger når de er fyldte. Sammen med en ny  Dyora kasket og sokker tilbyder Assos med denne kollektion et komplet racer outfit for kvindelige atleter.

Den nye DYORA RS-kollektionen skulle være tilgængelig tilgængelig gennem ASSOS.com og gennem autoriserede ASSOS forhandlere når dette læses.

Link

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN