CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Ny administrerende direktør hos Hartje Ebsen i Danmark Ny administrerende direktør hos Hartje Ebsen i Danmark
Efter en overgangsperiode forlader Peter Ebsen den virksomhed, han stiftede, Hartje Ebsen A/S. En ny administrerende direktør er tiltrådt den 1. februar 2023. Ny administrerende direktør hos Hartje Ebsen i Danmark

I starten af ​​2020 overtog Hartje samtlige aktier i den danske familievirksomhed Ebsen Bikes A/S i Vojens og fik dermed et stærkt fodfæste i Danmark. Læs vores reportage: Ebsen Bikes bliver en del af den store tyske cykelgrossist Hermann Hartje

 

Efter en overgangsperiode forlader Peter Ebsen den virksomhed, han stiftede, Hartje Ebsen A/S. En ny administrerende direktør tiltræder den 1. februar 2023.

Nu leder Hermann Hartje KG virksomheden ind i den næste vækstfase. Her får den nye administrerende direktør Peter Broløs en central rolle. Stifteren og tidligere ejer af Hartje Ebsen A/S, Peter Ebsen, forlader virksomheden efter den aftalte og gennemførte overgangsperiode.

Dirk Zwick, COO for Hermann Hartje KG, siger: “Vi vil gerne takke Peter Ebsen for hans ledelse i overgangsfasen. Nu er det tid til at gå videre til næste fase og fortsætte med at vækste virksomheden på det danske marked. Vi ser frem til et vellykket samarbejde med Peter Broløs. Han er en erfaren insider i den danske cykelbranche med en klar vision for markedet. Derudover har han stærk ledererfaring fra tidligere stillinger.”

Ved sin afgang fra Hartje A/S siger Peter Ebsen: ”Jeg er glad for at se, hvad der er blevet af Hartje Ebsen de seneste år. Virksomheden er i en god position, og jeg har tillid til, at Peter Broløs vil føre virksomheden med succes ind i næste fase. Jeg har kendt ham længe, ​​vi har arbejdet sammen før, og han er en lang ven af ​​branchen. For mig personligt betyder det at lukke et kapitel og fokusere på et nyt kapitel i fremtiden. Jeg vil gerne takke mine kolleger og kunder for at have handlet sammen, det var en god tid.”

Den nye administrerende direktør Peter Broløs ser frem til de nye opgaver. ”Jeg har allerede lært holdet at kende, og vi ser alle frem til et frugtbart samarbejde. Meget er allerede gjort og fundamentet er stærkt, takket være Peter Ebsen og teamet, men også takket være Hermann Hartje KG, som er den stærke gruppe bag Hartje Ebsen A/S. Vi har meget flotte mærker med stort potentiale. Vi vil koncentrere os om yderligere at styrke vores mærker hos vores forhandlere og øge mærkernes synlighed for forbrugerne.”

Netop synligheden vil forbrugerne kunne opleve  på Copenhagen Bike Show i slutningen af marts, hvor Hartje Ebsen vil præsentere deres omfattende program der foruden egne brands som QIO og Conway også omfatter Tern og Mavic. Alle produkter vi har haft lejlighed til at teste her på Cykelportalen gennem årene.

Link

 

CYKELPORTALEN