CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

N´Lock N´Lock
Ny danskejet cykellås sidder i frempinden. Systemet er verdens patenteret og gør styret "blødt" så det er umuligt at cykle. Samtidig sparer det... N´Lock

Nlock-01

N´Lock er en ny dansksejet cykellås med verdenspatent. Den gør styret “blødt”, så det er umuligt at cykle på en låst cykel. Samtidig kan styret drejes 90 grader, så du kan have flere cykler bag på bilen og parkere cyklen på mindre plads.  N´Lock låsen er integreret i frempinden.

“Cykeltyven” når ikke mange meter på din cykel får styret drejer på tværs og han må bide i græsset.  “Det kan ikke lade sig gøre” ! , mener Michael Jaeger, efter at have prøvet flere gange, og det selvom han normalt arbejder for Natur og Erhvervsstyrelsen, og ikke som professionel cykeltyv, tror man ham gerne.
Cykelstyret drejer nemlig , uden at forhjulet følger med, og hele seancen lignede mest noget fra et Anders And blad, da N’Lock blev præsenteret i Nyborg i forrige måned.

N´Lock er opfundet og udviklet af den schweiziske ingeniør Franklin Niedrig, der også har taget verdenspatent på sin ide. Hans opfindelse fik fortjent en d&i award i forbindelse med cykelmessen i Taipei i marts måned.  Produktet er nu kommet på danske hænder efter det er blevet købt af tre ungdomsvenner med vidt forskellig baggrund, shippingmanden Anders Poulsen, salgschef rene Jelen og cykelhandler Lars Kristensen.

Nlock04

Undgå ridser og spar plads
For to år siden fik Lars Kristensen en cykel med en helt speciel lås ind i sin butik. Cyklens ejer hjalpden schweisziske opfinder med prototypen på en helt ny lås. “Den lignede ikke noget som jeg havde set før” udtaler Lars Kristensen. Når du låser, bliver styret drejet 90 grader så det flugter forhjulet. Det gør det både umuligt at cykle og sparer plads så du kan have flere cykler bag på bilen eller ved siden af hinanden ved parkering.

Efter flere års forhandling lykkedes det de tre venner at overtale opfindren til at sælge sin ide, og salgs og markedsføringsarbejdet er gået igang. I Danmark blev der i 2014 stjålet 166 hver dag, og ni ud af ti danskere har en cykel, så vi tror på at der er behov for N´Lock. Samtidig har far jo også oplevet at få det kære automobil ridset i garagen af ungernes cykler.

N´Lock installeres ved at den normale frempind bliver byttet ud med N´Lock låsen, hvorfor den også vil være oplagt til at sælge som tilbehør til eftermontage. Prismæssigt ligger N´Lock på samme niveau som en god kædelås og vi forventer at kunne sælge godt 30.000 låse om året i Danmark, fortæller Rene Jelen.

Nlock-03

N´Lock får i forskellige udførsler så den kan finde plads på de fleste cykler.

Link

CYKELPORTALEN