CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Munda Biddi Bike Trail Munda Biddi Bike Trail
Verdens længste sammenhængende MTB spor går igennem Danmark, men på den sydlige halvkugle. Munda Biddi Bike Trail

 

Mens vi har vinter på vores nordlige halvkugle, er sommeren på sit højeste “down under”  Munda Biddi er en 1000 km lang sammenhængende MTB rute, i det sydvestlige Australien. Den går fra Perth i nord til Albany i syd.
Ruten går igennem byen Denmark som dog ikke har noget dansk islæt.  Kysten blev oprindelig opdaget af en hollænder i 1627 som kalde det Leeuwin Land som er det hollandske ord for Danmarks land.  Siden blev floden opkaldt Denmark River og byen Denmark. (kilde:  wikipedia  )

kort

Munda Biddi Trail skulle være det længste sammenhængende  cykelspor i verden som bevæger sig igennem den australske outbush . Ruten er opdelt i etaper i forskellige sværhedsgrad og længder mellem 40 og 80 km.  Det betyder at ruten er lige velegnet til en dags- eller weekendtur, eller som en længere varende ferietur. Ruten er afmærket men går alligevel igennem flere nationalparker så der er rig lejlighed til at nyde naturen og dyrelivet. Ligesom vi kender fra Sverige er der shelters undervejs til pauser og primitiv overnatning. Her findes også vanddepoter.  Læs mere om ruten via de to links.

Link

 

CYKELPORTALEN