CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Multifunktionelle cykel rygsække fra Basil Multifunktionelle cykel rygsække fra Basil
Basil lancerer en nye serie rygsække der også kan bruges som cykeltaske på bagagebæren. Multifunktionelle cykel rygsække fra Basil

Basil Bicycle Backpacks er en nye serie rygsække, som i et snuptag også kan bruges som cykeltaske. Specielt pendlere og dagligdagscyklister vil kunne have gavn af dette.

Men heller ikke turcyklisten er ladt i stikken med Miles Daypack som sælges som sæt til den store tur, hvor det ofte kan være en fordel at kan tage tasken på ryggen, hvis man benytter andre transportmidler end  cyklen  som tog eller fly.

B-Safe er en smart designet rygsæk til cykelpendleren og de studerende. Den har skjulte lynlåse og en smart lysstripe for ekstra synlighed. Volumen  på 18 liter med plads til cykelhjelmen og alle fornødenheder som computer, rejsekort mm. Beslagene til bagagebæren sidder gemt bag en foret klap. Når den benyttes som cykeltaske spændes skulderremmene fast foran. Der medfølger regnslag.

Miles Daypack Nordlight er lidt mere teknisk i sin udførsel hvor skulderremmen kan tages helt af og kommes i tasken. Tasken har rulleforsegling og er vandtæt og har desuden en aftagelig skulderrem. Den rummer 17 liter.

Vi vender tilbage med en test af B-Safe i løbet af kort tid.

Link

CYKELPORTALEN