CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Mulebar fylder 10 år Mulebar fylder 10 år
Et frisk alternativ i energibarer med ny smagsvariant og ny dansk distributør... Mulebar fylder 10 år

MuleBar fremstiller ”all natural” energiprodukter i form af energibarer, proteinbarer og geler til konkurrence og til daglig træning. Energiprodukterne fremstilles af de bedste råvarer, skaffet fra de steder i verden, hvor de mestrer produktionen bedst. Det er præcis det, der giver Mulebar sin friske smag – og det, der gør en MuleBar til en MuleBar …

Mulebar er bevidste om miljøet, og den verden der omgiver dem. De har derfor committet sig til at optræde miljømæssigt forsvarligt i fremstillingsprocessen, og kun anvende råvarer, der er fremstillet under ordentlige forhold. Derfor undersøges råvarerne og deres oprindelse grundigt inden brug – også for at kunne leve op til flest mulige certificeringer.

De fleste af produkterne er økologisk certificeret, og andre er enten certificeret til vegetarer eller veganere. De fleste af de anvendte råvare er Fair Trade certificeret, og det globale netværk ”1% for the planet” støttes i kampen for en sundere planet.

Mulebar kan i 2017 fejre deres 10 års jubilæum, og i den anledning har de udviklet en ny bar – Lemon Ginger – der er en gave til alle dem, der elsker Mulebars bedst sælgende gel – Lemon Ginger gel.

Den gule farve er ud over en association til lemon, også en påmindelse om den guldmedalje som Denis (den ene af ejerne) padlede sig frem til ved OL i Rio 2016 i mændenes kano slalom.

Den nye danske distributør Juhl Cycling Nordic har sendt os en prøvepakke til prøvesmagning og test.

Link

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN