CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Morpher Morpher
Cykelverdenen har før set foldehjelme, men Morpher er den mest kompakte vi endnu har set . Skal den blive til virkelighed kan du støtte... Morpher

morpher03

Morpher er det første cykelhjelm på markedet som kan foldes helt sammen så den er så kompakt og flad at den let kan finde plads i en f.eks en computertaske.   Morpher er først og fremmeste tænkt til dagligdags cykling hvor det skal være nemt at kunne have sin hjelm med og opbevar, når den ikke er brug,  men konceptet kan udvides til også at omhandle cykelsports hjelme og hjelme til ski – og skatesport bare for at nævne nogle af de mange anvendelsesområder.  Selve hjelmens konstruktion er verdens patenteret og opfylder alle sikkerhedsnormer. Selvom hjelmen endnu er på prototypestadiet har den allerede vundet adskillige design- og innovations priser.

morpher04

Finanseringen foregår som crowdfunding og Morpher er kun godt 7.ooo U$ fra deres mål på 35.000 U$ og der er endnu 23 dage endnu, så sandsynligheden for at hjelmen kommer i produktion er temmelig stor. Dette forventes at vil ske i foråret 2014.Hvis du vil være blandt de første til at få hjelmen til en særlig intropris kan du læse mere på nedenstående link.

Link

CYKELPORTALEN