CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Mondraker nu ud til de danske cykelhandlere… Mondraker nu ud til de danske cykelhandlere…
EL-MAS ApS, er ny dansk agent for spanske Mondraker. Cyklerne vil udelukkende blive solgt gennem etablerede danske cykelhandlere som kan yde den rette service... Mondraker nu ud til de danske cykelhandlere…

Det spanske cykelbrand Mondraker kom til verden i 2001, som et datterselskab af Team Bike, som er cykeldistributør med flere kendte brands; SRAM, Maxxis, Crankbrothers mf.
Mondraker håndbygger MTB cykler i Alicante Spanien. Det unge spanske firma, har allerede markeret sig på MTB-scenen, hvor de har vundet adskillige løb. Det foreløbige højdepunkt var i 2016, da de besatte alle 3 podiepladser til VM i Down Hill i Val Di Sole Italien.

Men Mondraker er meget mere end DH, de har også udviklet en serie af XC MTB. UCI holdet PMRA Racing Teambenytter disse unikke cykler.
De højtydende cykler, har det Mondraker kalder ”Forward Geometry”, hvilket betyder en merefremadrettet kørestilling, som giver brugeren mere fart og kontrol, pga. et øget tryk på forhjulet.
En anden fordel ved ”Forward Geometry” er at det giver en mere direkte styring. Mondraker fremstiller deres cykler med største omhug og disse sælges udelukkende via lokale
forhandlere, hvor man finder en høj grad af kundeservice.

El-Mas Aps som er ny dansk agent, har i forvejen brands som, Ampilfi, KTM,  Hebo, Fidlock, Uebler og WindBlox i programmet.

Link

CYKELPORTALEN