CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Modulopbygget dynamonav Modulopbygget dynamonav
Med Kasai Dynacoil FS får du et fuldt servicerbart dynamonav. Modulopbygget dynamonav

Trods dynamo navets åbenlyse fordele med hensyn til altid at have lys på cyklen, samt at kunne bruge systemet som oplader til perifert udstyr som smartphone og GPS, er de fleste dynamo nav svært tilgængelige når de skal serviceres, selv af en cykelmekaniker, da de er special forseglet og kræver specialværktøj at adskille. Det gælder for de fleste nav uanset fabrikat og prisklasse.

Kasai er en temmelig ukendt japansk dynamostjerne på cykelhimlen. Deres nyeste dynamonav hedder Dynacoil FS hvor FS står for  Field Serviceable. Dette er en ret unik feature vi ikke har set på andre dynamo nav før og som gør navet væsentligt lettere at servicere.

De tre største fjender for dynamo nav er:

 1. Vandindtrængning
 2. Leje slid
 3. Dynamo fejl

Som turcyklist eller Bikepacker som er afhængig af strøm fra navet til opladning af alt udstyr, kan  en defekt dynamo ødelægge al videre fremfærd på tur i Langbortistand. KASAI hævder at deres nav kan serviceres alle steder med kun brug af en 36 mm fastnøgle.

Den gør det muligt at skille selve dynamoankeret fra resten af navet. Det betyder at hvis du f.eks har kørt igennem vand kan du adskille det og lade det tørre og du er klar igen.  Det giver også let adgang til udskiftning af lejer uden at skulle fjerne hele navet. Endelig kan hele ankerenheden udskiftet hvis den fejler.

Specifikationer:

 • Kompatibel med 26” og  700c hjul (6v/3w)
 • Overholder den  tyske StVZO standard
 • 72 % effektivitet ved kun 16 km/t
 • 6061 T6 AL huks og 7075 AL end caps
 • Teflon-isoleret kobber fra Japan
 • Vægt: 445g til 495g
 • Versioner:   9 X 100MM QR NON-DISC $129.99,  9 X 100MM QR 6-BOLT DISC. $139.99,
  15 X 100MM THRU-AXLE 6-BOLT DISC$189.99, 15 X 100MM THRU-AXLE CENTER LOCK DISC$189.99 Udskiftelig REPLACEMENT COIL ASSEMBLIES$89.99

Link

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN