CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Mens vi venter på de store… Mens vi venter på de store…
Mens vi venter på de helt store cykelmesser bliver skudt igang, lidt billedindtryk fra nogle af årets første og mere alternative, VeloBerlin, Spezialradmesse og... Mens vi venter på de store…

 

Om godt tre uger går startskuddet til Eurobike der nu er flyttet frem til starten af juli. (8 – 10 juli) Herefter følger Amerikanernes udgave Interbike der holder fast i deres timeslot, midten af september (14 – 20 september) og cykelnyheds sæsonnen sluttes af på cyklernes ø Taiwan med Taipei Cycle Show i starten i november. (30 okt – 3 nov.)

Vi stopper ordstrømmen for en stund og lader billederne selv tale, med lidt indtryk fra tre af årets første cykelmesser.

VeloBerlin havde repremiere i starten af april på den historiske Tempelhof Flyveplads. En lokation som for historie interesserede i sig selv er et besøg værd. Transportcykler var i fokus.

Spezialradmesse er en messe for alle andre typer cykler, end de mainstream havelåger folk flest triller rundt på. En fantastisk iderigdom og stemning med alt i pedaldreven mobilitet til dem som vil være anderledes eller har bevægelsesmæssige udfordringer. Alene mangfoldigheden af de mange besøgenes ekvipager er et skue uden lige. En stor oplevelse som sætter det at cykle i perspektiv …

SeaOtterEurope er ikke en decideret cykelmesse, i traditionel forstand, men mere en cykelfestival centreret omkring afvikling af en mængde forskellige cykelløb for hele familien. En messe kun i sin anden sæson, men der har potentiale til at udvikle sig til en af Europas bedste cykelfestivaller.

 

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN