CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Mavic Comete Ultimate Mavic Comete Ultimate
Mavics nye top landevejssko slår nye rekorder på alle parametre... Mavic Comete Ultimate

Mavic har ikke sparet på kræfterne og budgettet, med deres nye top racersko Comete Ultimate, der kan erhverves for den nette sum af godt 8000 kr. Men så får du også en lækker kuffert med :o)

Skoen er opbygget af to dele, en ydre skal i kulfiber og en indersko der fås i to versioner, en til sommer og en til vinter. Ved at reducere godstykkkelsen alle steder uden at ødelægge stivheden har de kunne reducere stack højden til kun 4,5 mm.

Mavic siger de har brugt tre år på at udvikle Comete Ultimate og optimere den og den er først og fremmest tænkt brugt i den  professionelle cykelverden, hvor hvert sekund tæller.

Ifølge Mavic skulle der kunne sparet op til 15 % energi i lægmusklen. Dette underbygger de ved at 70 % af testpersonerne kunne performe længere i en udholdenhedstest.  Op til 4,2 watt reduktion for hver pedalomdrejning. Den todelte udformning af skoen skulle give op 19 % større samhørighed med cyklen (hvordan de så lige måler det)  og en bedre følelse af rundt pedaltråd.

Skoen fås i alle gængse størrelser og vægten skulle ligge lidt over de 200 gram. Hvornår skoen lander på det danske marked er endnu uvis. Prisen er estimeret ud fra Eurokursen.

Link

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN