CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

BESØG: Magura Open Day BESØG: Magura Open Day
Fredag den 11 maj var ca. 200 gæster inviteret til et kig bag kulisserne på den nye Magura fabrik i Bad Urach-Hengen... BESØG: Magura Open Day
Fredag den 11 maj var ca.  200 gæster inviteret til et kig bag kulisserne på den nye Magura fabrik  i Bad Urach-Hengen syd for Stuttgart.  Cykelportalen var med.  Foruden velkomst omfattede programmet en rundvisning på stedet afsluttende med et stort mountainbike og motorcykel stunt show.Magura har flyttet sin produktion site til Bad Urach-Hengen i Schwäbische Alb. Siden august 2011 har produktionen i Magura nye produktions-og logistik stedet været på fulde omdrejninger. Den nye domicil  i “Rübteile” industripark giver 130 arbejdspladser. De to Magura Bestyrelses medlemmer Edmund Hirth og Thomas Raith understregede de økonomiske fordele:
“Det nye site sikrer arbejdspladser i regionen”, siger Edmund Hirth. “Med sin state-of-the-art teknologi, er det et flagskib for høj effektivitet i logistik og produktion”, forklarede Thomas Raith. De arbejdsprocesser over 6.800 kvadratmeter er specielt enkel og effektiv. Den nye produktion og logistik udmærker sig ved sine strømlinede processer og høje produktivitet.  Moderne arkitektur med god brug af sollys og et ventilationsanlæg med varmeveksler sikrer Magura en lav udledning af CO2. Den nye bykning har også en stor symbolsk betydning, såvel som en økonomisk: “Det nye site i Bad Urach-Hengen repræsenterer initiativet Magura On The Move”, sagde Magura direktør Thomas Raith. “Magura On The Move” er et initiativ, der blandt andet har til formål at styrke den geografiske beliggenhed i Tyskland og er rettet mod innovative produktløsninger.
Åbent Hus den 11 maj 2012
Arrangementet begyndte med en omfattende rundvisning hvor Maguras personale forklarede de enkelte afsnit for de besøgende, samt de enkelte produktionstrin.  Gæsterne blev derefter taget til den særlige udstilling i området og præsenteret for Magura fire forretningsområder.  Det hele sluttede af med et  mountainbike show med den tyske mester Stefan Schlie og et motorcykel show med de professionelle stunt driver Jo Bauer. Til sidst afsluttede Maguras direktør Edmund Hirth med at takke de fremmødte.

 

Om Magura (Gustav Magenwirth GmbH & Co KG)
Gustav Magenwirth GmbH & Co KG, med hovedsæde i Bad Urach, Tyskland, har fire internationalt opererende divisioner:

1. Bicycle components
2. Powersports
3. Controls
4. Sprøjtestøbning.

I cykel komponent divisionen er Magura blandt pionererne og har et globalt monopol inden for hydrauliske fælgbremser til racercykler.  Den oprindelige produktion kan se tilbage på mere end 100 års erfaring inden for hydraulik og materialer.  Sideløbende med bremser og affjedringsgafler til cykler, udvikler og producerer virksomheden også styringer til industriel brug samt sprøjtestøbeforme. Navnet Magura (oprettet 1893) består af navnet på grundlæggeren Gustav MAGenwirth og placeringen af selskabets hovedkvarter Bad Urach.

CYKELPORTALEN