CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Look barberer 300 gram af deres 795 Blade landevejsracer Look barberer 300 gram af deres 795 Blade landevejsracer
Træt af kun at læse om landevejsnyheder fra Canyon, Specialized, Scott og Trek på de danske mainstream cykelsites, så er her en fransk nyhed... Look barberer 300 gram af deres 795 Blade landevejsracer

Look 795 Blade RS Aero er i forvejen en fremragende aerodynamisk landevejsracer og optisk ligner den næsten sig selv. Men 2021 udgaven har gennemgået en markant slankekur. Ved at optimere deres produktionsproces og indføre en ny type kulfiber har de kunnet reducere vægten med 300 gram så en ramme nu vejer under de magiske 1.000 gram.

Den “gamle” model var allerede da den blev lanceret for godt to år siden på forkant med aerodynamik og skjult kabelføring. Noget som alle idag har i programmet.

Look har tænkt sig grundigt om. Ved at bibeholde den ydre skal på rammen, har de kunnet bibeholde deres oprindelige UCI certifikat på støbeformen.

Men ved at lægge individuelle kulfiber måtter på en hård polystyren form inden den lægges i hovedformen har de kunnet opnå en mere ensartet indvendig overflade ved brug af mindre materiale uden at det går ud over styrke og stivhed.

Den nye Look 795 Blade RS Aero fås i 8 udstyrsvarianter samt et løst rammekit. Priserne ligger mellem godt kr. 25.000,- og kr. 75.000,- Topmodellen vejer  7.300 g.

Link

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN