CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Look 795 Aerolight Look 795 Aerolight
Franske Look Cycle har netop præsenteret deres nyeste aerodynamiske racer der ud over sit aparte udseende er et godt bud på den ultimative aero... Look 795 Aerolight

Med den nye 795 Aerolight har franske Look ført deres integrerede A stem koncept fra 675 og 695 modellerne en tand videre.  Look har med den nye ramme kombineret 695 Aerolight med 675 fronten i kombination med helt nyudviklede NACA rørprofiler. Vægten har også fået et gevaldigt dyk nedad.

look-795-Aero-03

Selv kalder Look 795 den bedste aerodynamiske landevejscykel.   Alle rørprofiler bortset fra kædestagene er optimeret mht lav vindmodstand. Forbremsen er fuldt integeret i forgaffel og har kabelføring igennem styrfittingen. Bagbremsen er Shimanos Direct Mount og er placeret nede ved krankboksen. Alle kabler er skjult inde i rammen. Look rammen er forøvrigt en af få producenter som stadig laver deres rammer her i Europa.

look-795-Aero-02

Frempind og styrfitting er en integreret del af rammen. Frempinden kan justeret op og ned henholdsvis +17 og -13 grader. Den skulle komme i forskellige længder.  Cyklen leveres med det ultralette Look CED2 kranksæt. på kun 320 gram.  Den integrerede saddelpind er interessandt da den har indbygget justerbar elatomerdæmpning.  Den aparte udsenede cykel kommer i to versioner Aerolight  som omtalt ovenfor og Light som er udstyret med almindelige bremser.

look-795-Aero-04

Cyklen bliver officielt præsenteret på Eurobike i næste måned.

Link

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN