CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

LikeBike Monaco LikeBike Monaco
Ny ekslusiv cykeludstilling i Monte Carlo skal lokke de unge, rige og smukke ud på cyklen. Alle andre er vist nok også velkommen... LikeBike Monaco

Er weekenden i Strandvejsvillaen kedelig, og skal Ferrarien lige luftes, kunne man jo passende tage en smuttur til Monaco og kikke på cykler.  CYKLER ???  rolig nu, naturligvis ikke de uanselige mainstream havelåger som de små irriterende cyklister drøner rundt på, og som altid har en meget ukontrolleret pegefinger, når du lige smutter over for lyserødt.  NÆH du, rigtige cykler, cykler som vil tage sig godt ud i dobbeltgaragen ved siden af det firhjulede røde lyn og som naturligvis kun kommer ud ved særlige lejligheder.

LikeBike

LikeBike Monaco løber af stablen den sidste weekend i påsken fra den 3 til 5 april i Grimaldi Forum i hjertet af  Monaco. Det er det nystartede firma Likevents som står bag projektet.  Planen er maksimalt 120 udstillere på det 4500 m2 store areal.  Mottoet er naturligvis  “High Technology – Luxury and Design – Fashion on Wheels”.  Der er forvejen utroligt mange cykeludstillinger rundt omkring i Europa, så det bliver spændende at se om det lykkes at få arangementet stablet på benene.

Om adgangsbilletten er i tusind kroners klassen melder historien indtil videre ikke noget om.  Cykelportalens redaktør har desværre måtte melde afbud, da er er gået møl i smokingen og Porschen denne weekend er lånt ud til ungerne.

Link

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN