CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

letvægtskur fra Cervelo letvægtskur fra Cervelo
Cervelo nyeste landevejsracer har været på en kraftig diæt letvægtskur fra Cervelo

Engang var Cervelo det helt store navn i Danmark, godt hjulpet på vej af en vis Hr. Riis hvis cykelhold gjorde branded berømt og hvor mange  Tour de France wannabe’s naturligvis nu skulle trille rund på en Cervelo og have samme gearing  og iklæde sig det  samme reklame befængte stramtsiddende Lycra dress ;o)

Siden blev der stille om branded i Danmark, der dog stadig eksisterer i bedste velgående og spytter nye modeller ud i en lind strøm som alle andre flere gange om året.

Deres klassiske landevejsramme R5 har ikke undergået nogen ændringer siden 2018. Med 2022 udgaven er vægten på rammen nu nede på 700 gram hvilket betyder at ryttere underlagt UCI vægt regelment på 6.81 kg  kan cykle  med hele udstyrspakken lige fra  powermeters til hvilke hjul og dæk de nu har det bedst med og stadig holde vægten.

For vægtfanatikere ikke underlagt UCI regelsæt betyder det at en R5 nu kan kommer sensationelt langt ned i vægt, omkring de 7 kg, så du garanteret blæser af både vejen i sidevind og flyver op af stigningerne i hverfald de første kilometer indtil den aktuelle dagsform sætter en stoppert for de løjer ;o)

Den nye R5 kan leveres som et løst rammekit eller i komplette udstyrsvarianter med komponenter fra SRAM og Shimano samt hjul fra DT Swiss og Zipp. Prismæssigt bevæger vi os fra godt kr. 32.000 helt op til kr. 78.000,-  Vi venter stadig spændt på Cervelo første eBike.

Link

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN