CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Lazer Revolution Lazer Revolution
Cykelbranchen oplever flere og flere produkter der kan have flere funktioner afhængig af brugernes skiftende behov. Dette gælder også cykelhjelme. Lazer Revolution

Lazer-Revolution-02

Mens vi på landevejsområdet ser flere og flere aerodynamiske landevejshjelme oplever vi på mountainbikeområdet større og større beskyttelse. Enduro er mountainbike disiplinen mellem Cross Country og decideret downhill.
Lazer Helmets har lavet en hjelm med op til flere forskellige funktioner. Umiddelbart ligner den en almindelig mountainbike hjelm med ekstra beskyttelse i nakken. Med omkring ørene er det muligt enten at sætte ekstra ørebeskyttesle på eller en fuldface beskyttelse. Det betyder at man kan bruge hjelmen til forskellige formål afhængig af hvor teknisk svært terræn man cykler i og hvor stor en beskyttelse man ønsker.

Lazer-Revolution-03

Hjelmen har desuden Lazer AST justeringsystem og aftagelig og justerbar hjelmskygge. En ekstra feature er beslag til montage af kamara hvis du skal dokumentere dine vilde stunts for vennerne.   Hjelmen har 23 ventilatiosnhuller og vejer i grundversionen 340 gram.

Den nye lazer Revolution hjelm kommer på markedet i begyndelsen af 2016. Prisen er endnu ikke oplyst.

Link

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN