CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Konggaard køber Scandinavian Bike Tech Konggaard køber Scandinavian Bike Tech
Scandinavian Bike Tech bliver en del af Konggaard APS og flytter sammen til ny domicil i Vejle Konggaard køber Scandinavian Bike Tech

Konggaard ApS kan med glæde meddele, at virksomheden har købt Scandinavian Bike Tech. Denne strategiske beslutning markerer en vigtig milepæl for Konggaard og vil styrke begge virksomheders position i markedet.

“Med overtagelsen af Scandinavian Bike Tech, ser vi stor styrke i at kunne tilbyde vores kunder en endnu bedre service og ser stor synergi i de to virksomheder,” udtaler Klaus Nielsen CEO hos Konggaard ApS.
Servicecenter-aftalen med Cannondale for Danmark, Sverige og Finland fortsætter uændret.

Stifter af Scandinavian Bike Tech Thomas Aarrup Jensen udtaler ”Jeg har igennem længere tid fulgt den positive udvikling i Konggaard og ser dem som det oplagte valg til at fortsætte driften af mit hjertebarn”. Thomas vil fortsat være tilknyttet virksomheden på konsulentbasis.

Cykelportalen har tidligere besøgt Scandinavian Bike Tech, som du kan læse om i

Er service på fjederforgafler for dummies

Efter overtagelsen vil Scandinavian Bike Tech fortsætte som selvstændigt selskab, men have et nyt CVR-nummer og ny adresse. Scandinavian Bike Tech er de første til at indtage Konggaards nye domicil på Pottemagervej 5, 7100 Vejle.

Mere info
Scandinavian Bike Tech ApS
Pottemagervej 5, 7100 Vejle
CVR: 44584174
Email: info@scandinavianbiketech.com
Phone: +45 88626818
https://scandinavianbiketech.com

Konggaard ApS
Pottemagervej 5 7100 Vejle
CVR: 26988535
Email: sales@konggaard.dk
Phone: +45 87223306
https://konggaard.dk

CYKELPORTALEN