CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Kommende nyheder fra DT Swiss Kommende nyheder fra DT Swiss
Verdens største cykeludstilling Eurobike står for døren. Som optakt har DT Swiss løftet sløret for nogle af deres kommende nyheder. Kommende nyheder fra DT Swiss

DT-Swiss03

Forgaffel
De vigtigste nøglefaktorer på de nye forgafler fra DT Swiss er lav vægt, stor stivhed, pålidelig og god valuta for pengene. Helt ny O.D.L (Open – Drive – Lock) technologi som gør det let at tilpasse din forgaffel til enhver situation. Open Mode for tuff trail, Drive Mode for effektiv klatring og Lockout Mode for jævnt underlag  og sprint. Kommer med forskellig vandring i både 26”, 27.5” og 29”.  En anden  nyhed er at alle de nye 2015 DT Swiss fjederforgaffel er udstyret med en letvægts magnesium  hus. Alle forgafler leveres i matsort. 

DT-Swiss04

MTB Hjul
1501 SPLINE® ONE wheels, som blev introduceret i 2013, har været en stor sucecs. For 2015 suppleres linien med tre nye modeller. EX 1501 SPLINE® ONE tilbydes nu i en 29” version og XR 1501 SPLINE® ONE and XM 1501 SPLINE® ONE kommer med Predictive Steering versioner som er kompatible  med den nye RS-1 forgaffel fra Rock Shox.  Med de nye X/M/E 1700 SPLINE® TWO line kommer DT Swiss med en helt nye linie.  De nye  1700 SPLINE® TWO hjul har en række nye teknologier , ny grafik og en attraktiv pris.

DT-Swiss05

Landevejshjul
DT Swiss har fået deres hjul ind på  Swiss Pro Continental team IAM Cycling  hvilket har betydet set stort spring fremad. R 20 DICUT® er et nye hjulsæt i aluminium som komplementerer DICUT® line.  I SPLINE® range er der også to nye aluminiums hjulsæt R 23 SPLINE® og R 24 SPLINE® som også kommer i en option til skivebremser. I det hele taget udvides sortimentet i hjul til tubeless og skivebremser gevaldigt. 

DT-Swiss02

Komponenter
En af de helst store nyheder på komponent området er at DT legendariske 240 nav nu fås i en særlig version til den nye RS-1 forgaffel fra Rock Shox.  Den suppleres af en ny DT competition® race eger. Vi følger op på nyhederne  fra DT Swiss i vores Eurobike dækning i slutningen af måneden.  

Link

CYKELPORTALEN