CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Kom din mountainbike i rygsækken Kom din mountainbike i rygsækken
En fuldsize klapsammen mountainbike udviklet og produceret i Østrig vil tage kampen op som alternativ til de ordinære foldecykler. Kom din mountainbike i rygsækken

Foldecykler med små hjul findes der et hav af, mens det stadig kniber med cykler i fuld størrelse som kan gøre tricket efter. EAST Bike er et frisk bud på en klapsammen mountainbike hvor rammen kan foldes sammen så det ikke fylder mere end at den kan være i en rygsæk, men man kan bære hjulene i en hjulpose.   Det betyder at cyklen sammenfoldet vil kunne finde plads i en standard kuffert til f.eks flytransport.

En komplet 27.5″ model vil komme til at veje godt 12 kg og kan klappes sammen til 20 x 32 x 75 cm på under 2 min. Det er saddelpinden som holder hele stellet sammen. Der er adskellige omdrejningspunketr i stellet som vil gøre enhver fuldtaffjedret mountainbike grøn af misundelse, specielt omkring krankboksområdet ser det meget kompliceret ud.

Cyklen har været under udvikling siden 2014 og er nu næsten nået i mål. De første håndbyggede prototyper er undervejs og cyklen vil hvis alt går som planlagt kunne købes i 2017.

Link

CYKELPORTALEN