CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Er du bare nogenlunde seriøs omkring at cykle til og fra arbejde for at holde dig i form, så er det hurtigt rigtig mange...


Er du bare nogenlunde seriøs omkring at cykle til og fra arbejde for at holde dig i form, så er det hurtigt rigtig mange timer, du tilbringer på ’jernhesten’. Så hvorfor ikke stille de samme krav til den, som du ville stille til for eksempel din bil?

Du kan selvfølgelig vælge en ’havelåge med hjul’ købt nedsat, men tænk på hvor mange timer, du skal tilbringe på den, og tænk på, at sikkerhed faktisk også er et spørgsmål om kvalitet og gennemtænkt design. Selve stellet skal have en god kombination af lav vægt, god stivhed og en høj brudstyrke. Bremser og gear skal matche og uden diskussion være af højeste kvalitet. Derefter kan du begynde at tænke på farver og tilbehør. Og gør så dig selv den tjeneste at gå til en fagmand – en rigtig cykelsmed, der kan vejlede dig og fortælle dig, hvilken model, der passer bedst til dine forventninger.

Et rigtig godt bud på en ’fitnesscykel’, der kan fragte dig komfortabelt, sikkert og stilfuldt til og fra arbejde samt give dig en fantastisk tur ’ud i det blå’ i weekenden, er RoadChamp og SportsLady fra hollandske KOGA. To super flotte cykler med ægte wow-effekt!

Cyklens vægt er vigtig, fordi en let cykel kræver færre kræfter at træde og manøvrerer lettere og hurtigere. KOGA SportsLady og RoadRacer har begge alu-stel, der sikrer dig lethed (blot 9,2 kg) og er hærdet tre gange, så brudstyrken også er i top. SportsLady-modellen har endda fået et elegant ’sving’ på overstangen, der giver den en flot og feminin silhuet. Samtidig er det minimalistiske stel-design næsten sexet med de grønne markeringer, der går igen på styr og kabler – et ’visitkort’ fra KOGAs in-house stylist, der sikrer alle modeller et moderigtigt touch, og har gjort modellerne til både internationale bestsellere og testvindere i Holland – cykelland nr. 1!

Kun de mest seriøse cykelryttere bryder sig om at cykle i den foroverbøjede position, som et ’gedebukkestyr’ giver, og derfor er både RoadChamp og SportsLady monteret med et lige styr. Til gengæld er forgaflen i kulfibre som på en ægte racer, for det giver den mest livlige styring af cyklen. Kombinationen af styr, forgaffel og sadlens placering giver dig en let oprejst cykelposition, så du har et godt udsyn i trafikken.

Gear og bremser er topklasse fra Shimano, fordi gear-system og bremser skal matche hinanden og arbejde sømløst sammen. Det er fornuftigt af hensyn til sikkerheden, og i øvrigt ser det også mere helstøbt ud, når cyklens udstyr passer sammen.

Og ’helstøbt’ er et godt prædikat for KOGAs cykler, for alle modeller er baseret på en kompromisløs holdning til kvalitet, komfort og design. Resultatet er usædvanligt flotte cykler, der er håndbyggede fra bunden med et eneste mål for øje: At levere smukke, driftsikre cykler til cykelentusiaster!

Pris for begge modeller kr. 9.999,-

Link

CYKELPORTALEN