CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Kitsbow Power Wool™ Kitsbow Power Wool™
Amerikanske Kitsbow er gået sammen med Polartec om at producere en hybrid svedundertrøje, der er lige velegnet til både varme og kolde dage. Kitsbow Power Wool™

Kitsbow-Power-Wool-grey

Kitsbow er en forholdsvis ny amerikansk producent af cykeltøj  der afviger en del fra det meste andet cykeltøj på markedet, både i design og funktionalitet.  Deres nye svedundertøje er resultatet af et samarbejde med Polartec, hvis teknologi indgår i en meget stor del af de friluftsprodukter der findes på markedet. Kitsbow Power Wool™ er en langærmet svedundertøje der ud over at bruges som inderlag også kan bruges seperat.

Polartec stoffet er helt nyudviklet og benytter to forskellige teknologier.  På indersiden er det naturmateriale i uld for varme ,mens ydersiden er polyester/nylon (Polartec fleece).  Uld har en naturlig evne til at transportere sved værk fra kroppen og selvom det er vådt bevarer det sine naturlige varmeegenskaber. Samtidig optager det svedlugt så man kan bruge trøjen længere tid uden at begynde at lugte.

Kitsbow-Power-Wool-titanium

En af de gode ting ved Polartec Power Wool™ er at den er lavet af 50 % genbrugsmaterialer, hvilket også er medvirkende til den meget rimelige pris.  Svedundertøjen er i et lidt retroagtigt klassisk snit med knapper i halsen og fås i to farver grå og karrygul.  Det betyder også at den kan bruges alene som en nydelig trøje. Prisen er 115 US$ direkte på deres hjemmeside.

Link

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN